Doamne pe Facebook

Ce nu ar face niciodată, o doamnă, pe Facebook!


Dacă te consideri o doamnă, cu valeități de femeie puternică, verifică dacă nu cumva faci aceste lucruri pe Facebook! Dacă nu le faci, te aplaudăm și îți spunem să o ții tot așa!

NU TRIMIȚI CERERI DE PRIETENIE STRĂINILOR

Pentru o doamnă, nu este important numărul de prieteni, din lista de Facebook, ea niciodată nu va trimite cerere de prietenie necunoscuților, doar pentru a se amuza.

NU POSTEZI FOTOGRAFII ÎN CARE PRIETENII TĂI NU AU IEȘIT BINE

Nu ești răutăcioasă, așa că nu ai vrea să postezi o poză în care prietenii tăi nu arată prea bine. Ești mereu atentă la sentimentele celorlalți și nu vrei să rănești pe nimeni!

NU POSTEZI FIECARE ACTIVITATE A TA

Probabil că ai observant acele personae care postează activități de tipul: eu și copacul, eu la restaurant, etc. Nu intră în calcul, în cazul tău căci tu nu vrei să afle toți ce faci tu, la fiecare pas.

NU TE DESPARȚI PE FACEBOOK

Nicio doamnă nu își expune pe Facebook statusul dintr-o relație, mai ales atunci când se desparte. Ține pentru tine problemele din relație.

NU POSTEZI POZE INDECENTE

Dacă ești o doamnă, de ce ai face-o? Sincer… vulgaritatea nu mai este de mult apreciată de adevărații barbați, așa că te apaludăm dacă nu afișezi astfel de imagini.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns