Nu face asta

Ce NU este bine să faci la prima întâlnire!


Nu există persoană care să nu facă tot felul de pregătiri pentru o primă întâlnire romantică pentru a face cea mai bună impresie. Există și lucruri care nu trebuie făcute sub nici o formă. Iată care sunt acestea…

Nu stați cu ochii în telefon

La o primă întâlnire, trebuie să aveți grijă să nu întârziați. Iar dacă se întâmplă ceva neprevăzut, ar fi foarte bine să îi spuneți partenerului adevărul atunci când ajungeți la întâlnire. Dar… doar adevărul. O relație adevărată nu se construiește pe minciună.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că e total nepotrivit să vorbiți la telefon. Nu uitați că vă întâlniți cu o persoană pentru a vă cunoaște mai bine și a socializa. Așa că tratați-o pe aceasta cu respectul cuvenit, ca să fiți respectați la rândul dumneavoastră.

Nu consumați mult alcool…

Domnii trebuie să aibă grijă ca la o primă întâlnire să nu consume foarte mult alcool. Sigur, nu spune nimeni să nu beți un pahar cu vin, e chiar binevenit, însă nu uitați că excesul de alcool vă face să fiți penibili. Și nu e cazul să faceți ceva necugetat, pentru a regreta mai târziu. Nu în ultimul rând, trebuie să comunicați cu cel cu care vă întâlniți, iar pentru asta trebuie să alegeți subiecte interesante. Monologul nu folosește nimănui. Dialogul, spun specialiștii, e cea mai bună cale pentru a avea succes.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns