nu face asta nurorii

Ce NU trebuie să îi faceți niciodată nurorii!


Chiar dacă băiatul a crescut, dumneavoastră, tot mic îl vedeți și încercați mereu să-l protejați de ce e rău. Așa că sunteți foarte sceptică și în ceea ce o privește pe fata pe care acesta o iubește și cu care vrea să-și unească destinul.

Trebuie să știți însă că sunt lucruri pe care nu trebuie să i le faceți nurorii dumneavoastră.

Fără dragoste bolnăvicioasă

De când ați înțeles că băiatul dumneavoastră s-a îndrăgostit, ați început să simțiți că îl pierdeți. Ceea nu e adevărat.

Pentru el, dumneavoastră veți rămâne mereu mama, chiar dacă acum îi leagă altcineva cravata în fiecare dimineață. Va trebui să vă împăcați cu gândul acesta.

E momentul să vă bucurați pentru ei și să încetați cu dragostea bolnăvicioasă. Fiul dumneavoastră a devenit un om matur și are dreptul să-și trăiască viața cu cine vrea. Așa că nu-l încurcați.

Nu verificați cum pregătește viitora noră micul dejun sau cina, nu îi reproșați că nu taie pâinea cum vreți dumneavoastră sau că nu a pus sare în mâncare. Nu uitați că nici dumneavoastră nu ați avut destulă experiență când v-ați căsătorit.

Nu le bateți la ușă zilnic să le aduceți mâncarea la pachet sau să le călcați lucrurile. Iubiți-vă nora așa cum vă iubiți copilul. De asemenea, nu-l forțați să vă viziteze zilnic să vă întrebe cum sunteți sau dacă aveți nevoie de ceva, pentru că, fără să vă dați seama, îi veți strica viața.

Nu îi dezamăgiți și nu vă transformați într-o scorpie. Lăsați-I să fie fericiți. Merită mai mult ca oricând.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns