Ce poți să pățești din cauza igrasiei


Sunt foarte multe persoanele care atunci când aud de igrasie, iau totul în derâdere. Situația este însă cu totul alta, iar problemele pot apărea când nici nu vă așteptați. Iată ce reacții puteți avea în urma igrasiei…

Iritații ale gâtului, ochilor, nasului

Chiar dacă existe și persoane cu sistem imunitar puternic în fața cărora igrasia nu are nici o putere, majoritatea oamenilor dezvoltă reacții din cele mai ciudate. Astfel, se pot trezi cu diferite iritații ale gâtului, ochilor, nasului sau pielii și pot ajunge chiar la o rinită alergică, care poate fi însă declanșată și de expunerea la praf, polen, puf sau pene. Cel mai mult pot suferi cei care au probleme de plămâni, care pot face infecții grave ale acestora, dacă sunt expuși mult timp la igrasie. Totodată, studiile au arătat că există o relație direct între mucegi, astm și igrasie.

Mai mult decât atât, specialiștii avertizează că în ultima perioadă, astmul a luat amploare. Și asta doar pentru că petrecem foarte mult timp în spații închise, unele dintre ele expuse apariției mucegaiului și a igrasiei. Tot din cauza mucegaiului poate avea de suferit și sistemul nervos, apr depresiile sau persoanele în cauză încep să aibă dureri foarte puternice de cap. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts