rugăciune foarte puternică

Cea mai puternică rugăciune pentru împăcare…


Când viața vă pune la încercare și vă certați, din diverse motive cu cei dragi, trebuie că citiți această rugăciune foarte puternică care vă ajută să vă împăcați. Pentru efect maxim, timp de 40 de zile trebuie să rostiți cu mare încredere și Paraclisul Maicii Domnului.

Stați în genunchi în fața icoanei Maicii Domnului!

Rugăciunile trebuie citite doar în fața unei icoane a Maicii Domnului și a unei candele aprinse…

“Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește-i, Doamne, pe cei ce ne urăsc sau ne pizmuiesc, pe cei ce ne ocărăsc și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum și nici în cel ce va să fie.

Tu, Doamne Dumnezeul nostru, caută din înălțime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste și de unire și sunt înboldite de spinii urii și ai altor păcate. O picătură din Harul Sfântului Tău Duh, coborând peste dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune și din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune și să petreacă în dragoste și unire.

Așa, Doamne, înmulțește dragostea în inimile noastre și păzește-ne de tot răul și de asuprirea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul dintre noi și ne ajută totdeauna să ne iubim unii pe alții și să facem numai bine, spre a ne învrednici de bunătățile Tale cele cerești.

Amin”.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns