Cei născuți în decembrie

Cei care se nasc în decembrie, au cele mai mari șanse să se realizeze în viață!


Cum reușesc unii oameni să cunoască succesul? Pur și simplu se nasc la locul potrivit, în momentul potrivit. Iată care este luna în care se nasc oamenii care au cea mai mare șansă în viață.

Cei mai încrezători

Curioși să afle ce au în plus față de ceilalți oamenii care sunt plini de succes pe toate planurile, oamenii de știință s-au apucat să cerceteze fenomenul. Potrivit studiilor efectuate la Universitatea din Toronto, Universitatea Florida și Universitatea din Illinois, luna decembrie este cea a oamenilor care vor avea mult succes în viață.

Unul dintre motive ar fi acela că aceștia sunt mult mai încrezători ca ceilalți. De asemenea, se crede că cei care văd lumina zilei în a douăsprezecea lună din an au șanse mari să devină oameni de succes pentru că vor merge mai târziu la unitățile de învățământ.

În consecință, aceștia, fiind mai mari în anii de educație, vor avea mult mai multe beneficii decât ceilalți. Nu în ultimul rând, cei născuți în decembrie sunt mult mai inteligenți, politicoși și dornici mereu să cunoască oameni noi, dar, pe de altă parte, dacă i-ai supărat cu ceva, cu greu te iartă.

Specialiștii spun că cel mai mare succes îl vor avea în politică, literatură și științe.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts