Zodii de femei fericite

Cele 3 zodii de femei care au cele mai fericite căsnicii!


Nu există femeie care să nu-și dorească să aibă o căsnicie fericită și să fie o soție iubită și respectată. Doar că, din păcate, căsătoria nu e pentru oricine, motiv pentru care trebuie să cunoaștem care sunt zodiile de doamne care au cele mai frumoase căsnicii.

Femeia Săgetător este nevasta ideală și cea mai bună prietenă

Mama perfectă și soția mult dorită, extrem de dedicată familiei. Aceasta este femeia Rac, despre care se spune că este dorită de toată lumea. Motivul? Este cea care își protejează atât familia cât și jumătatea, dar are nevoie de un bărbat care să o ocrotească când se simte vulnerabilă. Pentru că ea știe ce să facă ca să-ți păstreze căsnicia pentru toată viața.

La rândul ei, femeia Săgetător este considerată femeia ideală, deschisă, deșteaptă și mai ales cea mai bună prietenă. Aceast nativ își dorește un bărbat care să nu-i ofere monotonie, pentru că asta nu suportă și căruia să i se dăruiască complet. Iar dacă va avea găsi bărbatul care să-i ofere din când în când libertatea de care are atâta nevoie, atunci nu-l va mai părăsi niciodată.

În ceea ce o privește pe femeia Pești, aceasta va lupta să-și păstreze căsnicia, indiferent câte probleme va întâmpina. Dacă partenerul va ști cum să se comporte, va fi cel mai fericit din lume.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns