Cele mai bune trucuri pentru a termina cât mai repede curățenia din casă


Serviciul vă acaparează din ce în ce mai mult, dar nici curățenia din casă nu trebuie uitată? Nu e cazul să intrați în panică, pentru că sunt multe soluții care vă pot ajuta să faceți totul în timp util. Asta ca să mai aveți parte și de momente de relaxare…

Praful de copt îndepărtează mirosurile neplăcute

Sigur că aspiratorul este cea mai rapidă metodă pentru a curăța covoarele, saltelele dar și locul unde doarme prietenul dumneavoastră patruped. Însă există o metodă unică pentru a a îndepărta mirosurile neplăcute. Trebuie doar să împrăștiați praf de copt în casă, apoi lăsați să acționeze în jur de o jumătate de oră și puneți aspiratorul. Efectul va fi unul surprinzător chiar și pentru dumneavoastră. Of… întotdeauna baia care trebuie curățată ne dă mari dureri de cap. Nu și dacă folosiți un ștergător de geamuri cu burete și lamelă din cauciuc cu care veți șterge suprafețele după fiecare duș sau baie. În acest fel, nu vă veți mai chinui să curățați reziduurile lăsate de săpun.

Oțetul din vin alb vă scapă de calcarul din baie

Pentru a scăpa de calcarul din baie, nu trebuie decât să lăsați să puneți oțet din vin alb pe locurile greu de curățat și să lăsați să acționeze peste noapte. Nu uitați ca atunci când ați cu mopul, acesta să fie spălat bine înainte. Altfel, vă veți trezi cu tot felul de mirosuri în casă, de care nu veți mai ști cum să scăpați. Clorul este cea mai bună metodă ca mopul să arate și să miroasă impecabil. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts