Ceartă între soți

Cele mai frecvente motive de tensiune între soți… Acum, că le vei afla, evită-le pe cât posibil!


Ne îndrăgostim, ne căsătorim, dar la un moment dat unii dintre noi constată că relația nu mai merge ca înainte. Care să fie oare motivele pentru care apar tensiunile între soți care pot duce chiar la despărțire?

Lipsa de comunicare

Vă amintiți când ați discutat sincer cu partenerul de viață ultima dată, fără să fiți plictisiți?

Nu vă întrebați atunci de ce nimic parcă nu mai e ca altădată. Poate că nu ar fi rău să începeți să vă destăinuiți unul altuia, pentru că veți avea doar de câștigat.

Domnilor, dacă vreți să fie totul bine în casa și relația dumneavoastră, ce-ați spune că ați încercat să mai preluați și dumneavoastră din datoriile casnice?

Nu e o rușine să duci gunoiul, nici să speli farfuriile. Sau, de ce nu, ați putea măcar să aveți grijă să nu se ardă mâncarea… Așa, doamna va putea să aibă grijă puțin mai mult de ea iar serile petrecute împreună chiar vor fi minunate.

De ce uitați să vă apreciați?

El nu face nimic pentru ea și nici ea pentru el sunt cele mai dese cuvinte folosite într-o ceartă. Ce înseamnă asta? Că ați uitat să vă apreciați, iar de aici până la un scandal monstru nu mai e decât un pas.

Atât doamnele cât și domnii trebuie să știe că nu serviciul este prioritatea principală în viață, ci familia. Dacă vă veți dedica doar locului de muncă, vă puteți trezi într-o bună zi că sunteți singuri.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts