Citate Oana Pellea

Cele mai frumoase citate ale unei actrițe de succes!


Fiica regretatului actor Amza Pellea, Oana, una dintre cele mai mari actrițe ale României, o femeie cu suflet frumos, își găsește echilibrul în prietenie și credință.

Am selectat pentru dumneavoastră cele mai frumoase citate ale unei femei pline de succes!

1.„Dacă îţi înjuri ţara de dimineaţă până seara e ca şi când te-ai înjura în oglindă!”

2.„Adevărata valoare stă în lucrurile simple.”

3.„Glumesc de multe ori şi spun că dacă ai şcoala numită România înseamnă că te vei descurca oriunde în lume… Şi e adevărat. Aici parcă e totul mai greu. Mai complicat. Mai încurcat. Ai senzaţia că trebuie să împingi vagoane ca să urneşti ceva… Şi de aici acest sentiment de construcţie pe nisip. O luăm tot timpul de la capăt…”

4.„Glumesc de multe ori şi spun că dacă ai şcoala numită România înseamnă că te vei descurca oriunde în lume… Şi e adevărat. Aici parcă e totul mai greu. Mai complicat. Mai încurcat. Ai senzaţia că trebuie să împingi vagoane ca să urneşti ceva… Şi de aici acest sentiment de construcţie pe nisip. O luăm tot timpul de la capăt…”

5.„Cum să înţeleg politica universală sau chiar, mai simplu, politica, din moment ce am atâta treabă cu mine? Asta mă sperie puţin. Fuga noastră prin timp. Nu mai avem când să ne întâlnim cu noi. Ne uităm la vitrine colorate, la preţuri, ne grăbim spre nu se ştie ce şi putem foarte uşor să ratăm întâlnirea la un colţ de stradă cu noi. Atâta treabă am cu mine şi nu mă pot opri să fug prin timp… În realitate, habar n-am cine sunt eu. Eu! Cine sunt eu? În afară de un sac de pământ peste care a suflat Dumnezeu, nu ştiu mai nimic. Ştiu ce-mi place şi ce nu, cred că ştiu ce e bine şi ce e rău, mai ştiu că trăiesc – şi cam atât. Nu, nu vreau să ratez întâlnirea cu mine. Trebuie să-mi dau, să inventez timp în care să mă caut de-a binelea şi să mă întâlnesc. Trebuie să găsesc o felie de timp în care să mă caut. Timpul meu şi numai al meu.”

6.„Expresia „mare iubire” în sine e o prostie. Ca şi când ar exista iubiri mici.”

7.„Am senzaţia zi de zi că alerg după viaţa mea şi n-o mai ajung din urmă. Şi totuşi… soarele curge peste noi…”

8.„Crede-mă pe cuvânt că mai mare minune decât viaţa nu există, că mai mare virtute decât modestia nu există, şi mai mare bucurie decât iubirea nu există. Şi peste toate e Dumnezeu.”

9.„Toţi oamenii de calitate se plâng de nefolosinţă. Se plâng că vremea trece şi nimeni nu are nevoie de ei. E un mare păcat al societăţii româneşti să facă oamenii să se simtă în plus. Tot societatea e în pierdere. Ei, fiind de calitate, îşi vor găsi drumul interior şi vor răzbi oricum. Dar păcat de amăreală. Păcat de gustul de inutil. Păcat de anii care trec.”

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns