Cele mai frumoase citate de Andreea Marin


Uneori, cei mai puternici dintre noi sunt aceia care zâmbesc ducându-şi în tăcere durerea, cei care plâng în spatele uşilor închise şi care duc lupte despre care nu ştie nimeni.

Orice scuză păleşte în faţa neîmplinirilor tale.

Nu-s normală! Asta-s eu! Alta nu primiţi!

Timpul şi Cel de Sus le aranjează pe toate.

Spune adevărul ca să nu fi nevoit să uiţi ceea ce ai minţit.

Obiceiul meu de a evita alcoolul mi-a folosit în timpul dietei mai mult ca oricând, pentru că asta e o altă regulă de bază: licoarea aromată este un inhibitor al procesului de slăbire, deci nu există cale de a face o treabă bună decât renunţând la alcool.

Dar chiar şi când ai dubii, dacă eviţi ridicolul – singurul sentiment al noii în­cercări de care mă feresc, căci sunt de părere că trebuie să simţi când eşti pe o cale care te face clar omul nepotrivit la locul nepo­trivit –, eşti liber şi îndreptăţit să îţi testezi abilităţile.

O femeie frumoasă este cea care iubeşte şi care este iubită.

Întotdeauna vor exista cei ce te plac şi cei ce nu te plac, orice ai purta sau ai face… Aşa că nu trebuie să depindem de aprecierile de acest fel. Sunt alte lucruri mult mai importante în viaţă.

Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleaşi idealuri.

Eu am drumul meu, rostul meu în viaţă, răuvoitorii nu trăiesc în papucii mei, nu vin să îmi întindă o mână la greu, aşa că nu sunt de luat în seamă.

Eu cred că potrivirea, princi­palul argument pentru coeziunea unui cuplu, nu ţine de naţionalita­te. De educaţie, însă, da.

Fericirea are atâtea culori…

Dumnezeu sper să fie cu mâna pe umărul meu.

Drepturile femeii nu sunt cunoscute, de aceea trebuie să fim specialişti în comunicare.

Nu m-am considerat o femeie sexy, ci, poate, cel mult drăguţă… Cu ochii vii, o femeie care atrage atenţia într-un anume fel. Sunt o combinaţie interesantă de atuuri şi chiar şi de defecte.

Dumnezeu le aşează pe toate la locul lor.

Un model este cineva care are ceva în minte.

Nu cred în perfecţiune şi gusturile nu se discută.

Începeţi ziua cu mişcare şi fructe sau sucuri naturale!

Fă loc pentru pace în viaţa ta, ca să poţi să răzbaţi mai departe!

Sunt un om îndrăgostit de sine însuşi, mă uit în oglindă la mine cu respect.

Cred că optimismul e parte din mine. Uneori e şi o terapie, în momentele grele zâmbesc.

Atunci când devii foarte cunoscută, trebuie să ştii ce să faci cu celebritatea câştigată.

Sunt per­manent fericită ca mamă, dar nu la fel am simţit ca femeie. Nu e simplu. Dar e frumos!

Pe mine mă interesează doar partea plină a paharului. Eu nu stau să mă plâng de trecut, de ceea ce nu îmi place.

Am observat că, dacă ai un mister şi îl arunci în felul acesta, o săptămână rezişti pe primele pagini ale ziarelor.

Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniştea. Rămân de partea sa.

Părinţii mei, având o atitudine echilibrată, m-au ajutat să am încredere în mine şi a contat enorm în dezvoltarea mea.

Se poate merge mai departe cu eleganţă, fără a face o dramă dintr-un divorţ, atâta vreme cât eşti împăcată cu tine însăţi.

Cred că mai repede trebuie să ne ocupăm de cum să ne mobilăm mintea decât de hainele pe care le aşezăm pe noi. Şi de fapte!

Sunt un om echilibrat şi mă descurc şi fără a lucra în televiziune, pentru că eu fac cu credinţă orice proiect în care mă implic.

Este foarte important să pui copilul pe primul plan, nu micile orgolii de matur care încă nu a înţeles că rostul vieţii este, de fapt, altul.

Am învăţat că nu trebuie să te urci pe cântar ca să te simţi bine în pielea ta. Când duci un stil de viaţă sănătos, kilogramele se pun altfel.

Sunt o furtună, un om pasional, deci aştept echilibrul din partea cealaltă… Îmi iese, totuşi, ceva: ştiu să îmbrăţişez liniştea care vine din iu­bire către mine.

Nu le ştiu pe toate, emoţiile une­ori ne pot domina şi ne pot influenţa reacţiile în momente-cheie din viaţă, de aceea nu e o ruşine să ceri sfaturile unui specialist.

Sunt o optimistă incurabilă. Şi asta m-a ajutat să văd partea plină a paharului, să sper în lumina care risipeşte întunericul. Pentru că eman ener­gie pozitivă, o şi atrag.

Nu prea cred în “nu pot”, ci mai degrabă în “nu vreau destul de mult”, aşa că eu sunt omul care găseşte mereu o cale de-a face ceva spre a mişca lucrurile în direcţia bună.

Preţios pentru un copil este să simtă dragostea părinţilor în fiecare zi, ea se poate materializa în multe feluri. Şi în cântec, dar şi în gesturi, mai puţin artistice, dar la fel de profunde.

Sunt şi lucruri în viaţă care nu-mi ies. Îmi e teamă de ridicol. Nu iau uşor nicio experienţă, dacă mă implic, o fac până la capăt. Vreau să fiu sigură că ce ţine de mine am dat tot ce s-a putut.

Plăcerile culinare sunt plăcerile vieţii, dar trebuie să fim atenţi ca aceste plăceri să nu devină păcate de zi cu zi. Am grijă ca interiorul meu să fie cât mai curat posibil. Eu nu mănânc bio, ci mănânc sănătos.

Un bărbat vrea sau nu vrea să fie alături de tine, la picioarele tale, în inima ta şi nici o încercare de a-l determina să facă vreunul dintre lucrurile astea pentru că “trebuie” nu poate avea succes pe termen lung.

Valoarea noastră nu stă în numărul kilogramelor pe care le avem. Nu cred că e foarte important să fii piţipoancă cu măsuri impecabile. Cred că e mai important să fii tu şi să faci lucruri care să conteze pentru tine şi pentru ceilalţi.

Nu depind de apla­uze sau de apariţiile pe micul ecran, de aceea am şi avut forţa de a renunţa la televiziune în favoarea copilului meu, pentru care altfel aş fi fost o “mamă de duminică”, în ritmul nebun al muncii mele de dinainte de naştere.

Cunosc atâtea forme fără fond, îmbrăcate şi etichetate ireproşabil… Asta vreau să fiu? Fără îndoială, nu. Vreau să las ceva în urmă. Şi asta nu se găseşte în magazinele de fiţe, în niciun caz. E mult mai preţios. Vom vedea dacă timpul îmi va da dreptate.

Faptul că o persoană publică face medierea nu este un dezavantaj pentru cei care îi trec pragul cabinetului, ci din contră. La mediator este ca la doctor sau la avocat: se păstrează confidenţialitatea şi secretul profesional. Tot ce se discută rămâne în acel birou.

Oamenii trăiesc greu şi nu-i poţi acuza că sunt nostalgici. Pentru foarte mulţi, “Să trăim bine!” era mai degrabă un slogan potrivit înainte de ’89. Aveau o siguranţă, un minim necesar traiului, chiar dacă erau şi multe lipsuri. Pentru ei, cu toată libertatea dobândita în timp, “Să trăim bine!” e doar o ironie amară.

Neadevărurile sau nedreptăţile care îi afectează pe cei dragi din familie sunt cele care mă afec­tează, dar nu sunt omul care să stea să se plângă cu mâinile încrucişate, ci dimpotrivă: îmi cunosc drepturile şi mă folosesc de ele, aşa că am apelat la justiţie şi am câştigat în aceste cazuri. Nu negociez cu imposto­rii. Îi taxez pe cale legală.

Depresia este ca o gheară ce îţi prinde sufletul. Nu dormi, nu mănânci sau poate mănânci prea mult, plângi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trăi. Este foarte grav. Depresia nu este o vină, este o boală care are nevoie de ajutorul specialiştilor. Se poate să ajungi în momentul în care nu mai vrei să trăieşti. Eu am trecut printr-un astfel de moment.

Mi-am învins timiditatea şi mi-a rămas bunul simţ.

Iubirea este ca o poezie adolescentină scrisă cu sens şi adevăr.

Grija pentru noi ne ajută să ne uităm în oglindă şi să nu ne îngrozim.

E greu să nu primeşti iubirea pe care o dai, parcă nu mai eşti în stare să reflecţi imaginea fericirii. Şi mie mi s-a întâmplat, e ceva normal.

Sunt nefericită, aş putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini şi pe care nu am reuşit să-l duc la îndeplinire.

Aştept ca următorul vis să se împlinească şi nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericire, pentru că asta mă face să mişc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc.

Mie nu-mi pasă de ce spun cei din jurul meu, îmi pasă să mă uit în oglindă şi să simt că sunt în regulă eu cu mine însămi, iar oamenii care te iubesc te doresc sănătoasă şi cât mai mult timp alături de ei. Asta e important în viaţă, nu să ne trasăm obiective de neatins.

Nu sunt femeia perfectă şi nu am un manual de utilizare pentru noi, ca femei.

Oricare ar fi problemele, nimic nu justifică violenţa, fie ea fizică sau emoţională.

Sunt o mamă responsabilă, ştiu bine ce fac şi înainte de a face orice pas important pentru fiica mea consult un psiholog care ne este apropiat.

Am alte priorităţi în viaţă, nu să caut etichete. Eu trebuie să mă îmbrac cu ceea ce simt că este pentru mine. Mă interesează calitatea şi să-mi vină bine.

Pur şi simplu, pumnii şi picioarele nu au ce căuta în casă, acolo e locul pentru înţelegere, dragoste, armonie, iar când există controverse, ele pot fi rezolvate şi fără agresivitate.

Aş schimba poate momentele mele de slăbiciune, sunt om, am şi eu vulnerabilităţile mele. Momentele în care n-am avut poate destulă răbdare, poate n-am făcut mereu lucrurile destul de bine. Dar totul face parte din viaţă.

Suntem oameni, nu suntem păpuşi, nu trebuie să fim perfecte, trebuie să fim într-un echilibru, ceea ce înseamnă cu totul altceva.

Se mai întâmplă să avem şi căderi, dar sunt un om optimist.

Citat de Andreea Marin

Dacă îţi plac cele spuse de Andreea Marin, dă-i votul tău ( “Îmi place” – “Comentează” – “Distribuie” ), pentru ca şi alţii să-i găsească paginile mai uşor.


Loading...

About the author

Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *