Andreea Marin

Cele mai interesante citate despre viață ale Andreei Marin


Nicio vedetă lansată după anul 1989 nu a reușit să o detroneze. Dar Andreea Marin nu a fost niciodată dependentă de laude și de statutul de zână, ci a preferat să trăiască normal. Scriitoare, producător, dar mai presus de toate mamă, Andreea oferă întotdeauna iubire dar și sfaturi demne de luat în seamă.

Cele mai interesante citate despre viață, le găsiți în rândurile următoare…

“Uneori, cei mai puternici dintre noi sunt aceia care zâmbesc ducându-şi în tăcere durerea, cei care plâng în spatele uşilor închise şi care duc lupte despre care nu ştie nimeni”.

“Orice scuză păleşte în faţa neîmplinirilor tale”.

“Timpul şi Cel de Sus le aranjează pe toate”.

“Spune adevărul ca să nu fi nevoit să uiţi ceea ce ai minţit”.

“Dar chiar şi când ai dubii, dacă eviţi ridicolul – singurul sentiment al noii în¬cercări de care mă feresc, căci sunt de părere că trebuie să simţi când eşti pe o cale care te face clar omul nepotrivit la locul nepo¬trivit –, eşti liber şi îndreptăţit să îţi testezi abilităţile”.

“O femeie frumoasă este cea care iubeşte şi care este iubită”.

“Întotdeauna vor exista cei ce te plac şi cei ce nu te plac, orice ai purta sau ai face… Aşa că nu trebuie să depindem de aprecierile de acest fel. Sunt alte lucruri mult mai importante în viaţă”.

“Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleaşi idealuri”.

“Eu cred că potrivirea, princi¬palul argument pentru coeziunea unui cuplu, nu ţine de naţionalita¬te. De educaţie, însă, da”.

“Fericirea are atâtea culori…”.

“Dumnezeu sper să fie cu mâna pe umărul meu”.

“Dumnezeu le aşează pe toate la locul lor”.

“Un model este cineva care are ceva în minte”.

“Nu cred în perfecţiune şi gusturile nu se discută”.

“Fă loc pentru pace în viaţa ta, ca să poţi să răzbaţi mai departe!”.

“Sunt un om îndrăgostit de sine însuşi, mă uit în oglindă la mine cu respect”.

“Atunci când devii foarte cunoscută, trebuie să ştii ce să faci cu celebritatea câştigată”.

“Sunt per¬manent fericită ca mamă, dar nu la fel am simţit ca femeie. Nu e simplu. Dar e frumos!”.

“Se poate merge mai departe cu eleganţă, fără a face o dramă dintr-un divorţ, atâta vreme cât eşti împăcată cu tine însăţi”.

“Cred că mai repede trebuie să ne ocupăm de cum să ne mobilăm mintea decât de hainele pe care le aşezăm pe noi. Şi de fapte!”.

“Preţios pentru un copil este să simtă dragostea părinţilor în fiecare zi, ea se poate materializa în multe feluri. Şi în cântec, dar şi în gesturi, mai puţin artistice, dar la fel de profunde”.

“Un bărbat vrea sau nu vrea să fie alături de tine, la picioarele tale, în inima ta şi nici o încercare de a-l determina să facă vreunul dintre lucrurile astea pentru că „trebuie” nu poate avea succes pe termen lung”.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns