Universul ne îndeplinește tuturor toate dorințele

Cereți Universului tot ce vă doriți și toate se vor împlini!


Se spune că Universul ne îndeplinește tuturor toate dorințele, important este să îi cerem. Important este cum facem această cerere pentru ca ea să fie auzită. Iată cele mai bune metode.

Gândiți și în același timp simțiți

Oamenii de știință spun că atunci când credem cu toată tăria în ceea ce ne dorim, Universul contribuie la îndeplinirea dorințelor noastre. Iar pentru a avea tot ce ne dorim, foarte simplu, dacă am fi fericiți și împliniți.

Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, în primul rând trebuie să învățăm să cerem și să simțim acest lucru cu toată ființa noastră. Răspunsul Universului vine întotdeauna și va aranja ca dorința noastră să fie îndeplinită și vom primi.

Trebuie însă să fim foarte conștienți de acest lucru și să fim pozitivi, îndepărtând cât mai mult cu putință teama sau nemulțumirea, frica și disperarea.

Vă doriți o casă, de exemplu? Credeți în visul dumneavoastră. Nu e nevoie să găsiți piedici de genul nu am bani pentru această casă sau niciodată nu-mi voi permite așa ceva, pentru că nu mă ridic la nivelul celorlalte persoane.

Orice gând negativ pe care îl vom avea vă va îndepărta de scopul final, pentru că Universul se va focaliza asupra gândurilor dumneavoastră, a mesajelor pe care le transmiteți.

Nu trebuie decât să vizualizați acea minunată casă, să vă gândiți cât de bine vă veți simți când o veți avea, cât de primitoare va fi și plină de dragoste. Nu uitați îndemnul lui Buddha: “Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gândit”.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns