Charlie Chaplin citate

Charlie Chaplin și citatele sale inconfundabile!


Charlie Chaplin este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. El a trăit o viață incredibil de interesantă atât pe platourile de filmare cât și în spatele camerelor de filmat. Având, la început, o viață extrem de săracă, Charlie Chaplin prezintă o poveste foarte interesantă, iar detaliile legate de evoluția sa pot fi observate, cu ușurință în citate.

Să vedem ce ne spune Chalie!

„În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viaţă diferită şi am început să înţeleg că tot ceea ce mi se întâmplă contribuie la dezvoltarea mea personală. Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte… maturitate.”

„Sufletul omenesc îşi găseşte plăcere în liniştea naturii care se descoperă numai celor care o caută.”

„Liniştea este un dar pe care puţini îl ştiu preţui. Poate pentru că nu poate fi cumpărată. Cei bogaţi cumpără zgomote…”

„Fă-ţi griji pentru conştiinţa ta, nu pentru reputaţia ta. Conştiinţa este ceea ce eşti tu, reputaţia este ceea ce gândesc ceilalţi despre tine. Iar ceea ce gândesc ceilalţi despre tine, este problema lor.”

„Viaţa este minunată dacă nu te temi de ea.”

„Viaţa râde de tine atunci când eşti nefericit… Viaţa îţi zâmbeşte atunci când eşti fericit… Dar, viaţa te salută atunci când îi faci pe alţii fericiţi…”

„Gândim prea mult şi simţim prea puţin.”

„Nimic nu este permanent în lumea asta nedreaptă, nici măcar problemele noastre.”

„Trebuie să crezi în tine, ăsta-i secretul. Chiar şi atunci când eram la orfelinat sau alergam pe străzi să găsesc ceva de mâncare, mă gândeam la mine ca la cel mai mare actor din lume.”

„Albert Einstein e chiar mai bun decât mine; toată lumea îl admiră, deşi practic nimeni nu-l înţelege, deloc.”

„Corpul tău dezbrăcat ar trebui atins doar de cei ce se îndrăgostesc de sufletul tău dezgolit.”

„Toate filmele mele sunt construite în jurul ideii de a avea probleme, iar acest lucru mi-a dat şansa de a fi cu disperare serios în încercarea mea de a apărea ca un mic gentleman obişnuit.”

Citate despre adevăr ce te vor pune pe gânduri! Sunt cuvinte de aur…


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns