Clarvăzătorii din lume

Clarvăzătorii care au stat în spatele marilor lideri ai lumii!


Au avut lumea la picioare, însă niciodată marii lideri ai lumii nu au făcut vreo mișcare fără să fi fost dirijați sau sfătuiți de celebri clarvăzători care au stat în spatele lor.

Stalin s-a consultat cu celebrul medium polonez, Wolf Messing

Cu siguranță că toată lumea s-a întrebat de-a lungul vremii cum a reușit Hitler să facă tot ce și-a dorit fără ca nimeni să nu-l poată opri. Răspunsul la această întrebare ține tot de domeniul paranormalului, pentru că în spatele acțiunilor Fuhrerului a fost un celebru prezicător, un medium cu incredibile însușiri de hipnotizare, Erik Jan Hanussen. Nici Iosif Visarionovici Stalin nu a fost mai prejos.

Mergând pe principiul că un șef de stat nu trebuie să lase nimic în seama hazardului, pe toată perioada celui de-al doilea război mondial, Stalin l-a consultat pe mediumul polonez Wolf Messing.

În ceea ce-l privește pe Boris Elțân, acesta a recunoscut că a apelat la serviciile celebrei Djuna Davitasvili, considerată femeia cu cele mai mari puteri din lume. Nici regele Juan Carlos nu s-a dat în lături când a venit vorba să aibă lângă el nume célèbre din lumea paranormalului.

Acesta a avut grijă să țină seama de predicțiile clarvăzătoarei franceze Elizabeth Teissier, cea care de altfel i-a prezis faimosul puci împotriva guver¬nului spa¬niol ratat de ETA, în 1981. Gurile rele spun că însuși Hillary Clin¬ton a cerut de-a lungul timpului sfaturi de la… spiritele lui Eleanor Roosevelt sau Mahatma Gandhi.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts