copii date nastere inteligenti

Copiii născuți în aceste date calendaristice, îşi pun adeseori părinţii şi profesorii în dificultate!


Aflati sub influenta Soarelui, copiii nascuti in datele 1, 10, 19 si 28 sunt capabili sa le ofere parintilor multa bucurie. Sunt puternici, activi, dau dovada de multa inteligenta si invata foarte repede.

Sunt curiosi din fire si au o gandire diferita de cea a altor copii de varsta lor. Sunt ambitiosi, bataiosi si perseverenti.

Nativii acestor date calendaristice isi pun adeseori parintii si profesorii in dificultate prin intrebarile inteligente pe care le adreseaza…

Pe deplin constienti de puterea lor interioara, se bucura atunci cand se fac remarcati in multime. Totusi, parintii trebuie sa aiba grija sa tempereze egoismul de care dau dovada mai ales copiii nascuti pe datele de 19 si 28 ale lunii.

Acesti copii necesita mai multa atentie si grija parinteasca, principala sarcina care le revine parintilor fiind aceea de a-i ajuta sa-si descopere stima de sine. In plus, este bine ca parintii sa ii incurajeze in dezvoltarea unei perceptii autentice si ample asupra vietii.

Unul dintre marile atuuri ale acestor copii il reprezinta vointa puternica.
De aceea, parintii si profesorii trebuie sa ii provoace mereu, sa ii stimuleze si sa le atate interesul pentru studiu.

Acesti copii au, de regula, idei foarte bune, doar ca au nevoie sa fie ascultati si luati in serios. Au nevoie de un public dispus sa le urmareasca si sa le accepte opiniile, observatiile si inovatiile.

Cea mai mare slabiciune a copiilor nascuti pe data de 1, 10, 19 sau 28 a lunii il reprezinta traiul in societate, relatiile de prietenie si relatiile de cooperare. Sunt singuratici, asa ca trebuie sa fie invatati sa se deschida mai mult si sa lege prietenii cu cei care merita.

Increderea investita in acesti copii le da pur si simplu aripi, chiar daca par autonomi si descurcareti. Parintii trebuie sa fie atenti cu acesti copii si, cu multa rabdare, sa ii ajute sa-si depaseasca tendinta de inchistare si insingurare.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts