Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, la sapă de lemn, din cauza pandemiei:„Banca ne-a luat casa. Suntem disperați!”


Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu se numără printre artiștii care au avut mult de suferit, pe plan financiar, din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru că restricțiile nu au mai premis organizarea niciunui eveniment privat, cei doi artiști au ajuns la sapă de lemn și trăiesc din banii fiului lor!

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu trec prin momente extrem de dificile! Cei doi artiști ne-au mărturisit că au ajuns în pragul disperării, mai ales că lunar trebuie să scoată din buzunar 800 de euro pentru a plăti chiria casei în care locuiesc, după ce în urmă cu un ceva timp, din cauza datoriilor de 90.000 de euro, banca le-a luat locuința în care au trăit ani la rând.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fsot amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva? Promisiuni sunt la ordinea zilei, dar oamenii pozează în victime când trebuie să ajungă la alegeri, dar când ajung, nu mai fac nimic.”, ne-a spus Cornelia Catanga, scrie antenastars-ro

Aurel Pădureanu a intervenit și el în conversația telefonică și ne-a explicat că motivul pentru care nu se pot muta la apartament este programul de studiu al fiului lor. Totodată, acesta a ținut să sublinieze că niciodată nu le-a fost atât de greu pe plan financiar, cum le este acum, din cauza pandemiei.

„El este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situație delicată. Noi stăm în chirie, plătim 800 de euro pe lună. Nu puteam merge la bloc. Nu avem cum sta la bloc că băiatul nostru nu are cum să studieze. Speranța noastră este să se dea drumul imediat la cântări. Mai ales Revelioanele erau aur pentru artiști. Noi nu am făcut nimic decât să cântăm. Numai medicamentele ne costă 1.000 de lei lunar.”, ne-a spus și Aurel Pădureanu.


About the author

Maya O.

View all posts