Culoarea ușii

Culoarea ușii de la intrarea în casă spune multe despre personalitate…


Fie că suntem conștienți sau nu, culorile fac parte din viața noastră și ne dezvăluie personalitatea. Dar v-ați gândit vreodată că și culoarea pe care ați ales-o la ușa de la intrarea în casă are o semnificație aparte?

Veți înțelege mai multe, citind rândurile de mai jos…

Dacă până acum majoritatea ușilor de la intrarea într-o locuință erau vopsite în alb, iată că la modă acum sunt și alte culori, care ne dau parcă o altă stare de spirit și asta pentru că, spun specialiștii, culoarea ușii de la intrarea în casă arată și care este atmosfera în casă…

Ușa maro arată iubirea…

Ușa de culoare bej sau maro se potrivește persoanelor familiste dar și caselor clasice, unde predominantă este mobila de lemn. De asemenea, ușa bej sau maro arată și iubirea în familie și stabilitatea.

Ușa neagră reprezintă echilibrul familiei

În ceea ce privește ușa neagră, aceasta simbolizează echilibrul și prosperitatea familiei, iar cea galbenă sau portocalie vorbește despre firea deschisă și veselă a celor care locuiesc în casă.

Persoanele care au ales o ușă de culoare verde înseamnă că sunt curate și bine organizate. Specialiștii spun că ușa verde se potrivește totodată unui nou început în viață.

Ușa roșu-grena aduce prosperitate

Știați că în Anglia secolelor trecute, oamenii își vopseau ușile în roșu închis? Motivul? Aduce prosperitate și casa devine extrem de primitoare.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns