Nu barfi!

Cum aduce bârfa energii negative în casă!


Nu există om care să nu bârfească, dar puțină lume știe că aceasta ne poate aduce energii negative. Iată ce aveți de făcut ca să treceți prin momentele grele și complicate din viață.

Orice gând rău aduce răni mari în sufletul unei persoane

Potrivit specialiștilor, orice cuvânt ne poate influența, iar cele rele ne îmbolnăvesc sufletul. Pentru că tot ce gândim, pleacă sub formă de energie pozitivă sau negativă către acea persoană.

De aceea este foarte important să nu mai bârfiți pe nimeni. Nici pe colegii de muncă, nici pe vecini, nici pe cei care nu vă plac pentru că veți atrage asupra dumneavoastră multe energii negative, care vă pot afecta într-un mod pe care nici măcar nu-l bănuiți.

Cum vă protejați

Sunt și momente în care vă simțiți triști. Oare nu cumva acestea sunt gânduri adresate din partea cuiva? Pentru a ține departe aceste gânduri puteți să plecați din locul în care ase află acele persoane și să alegeți un loc unde să fiți singuri și să stați într-o atmosferă de calm.

De asemenea, rugați-vă mult în acele momente și nu uitați de imensa putere a lui Dumnezeu. Este foarte important să reușiți să vă imaginați împrejurul vostru o aura care vă este un scut protector. Astfel, cuvintele altora nu vă mai pot atinge. Aveți grijă să nu fiți bârfiți și încercați să le doriți doar bine celor din jur.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts