Bunăstarea frunzelor de dafin

Cum aduci bunăstarea în casă folosind învățăturile Lidiei Fecioru!


Din cele mai vechi timpuri, frunzele de dafin sunt o adevărată binefacere pentru preparatele culinare, întrucât le dau acestora o savoare aparte.

Dar beneficiile acestora nu se opresc nici pe departe aici, pentru că tot frunzele de dafin sunt cele care ne ajută să avem o casă binecuvântată și mai ales plină de bunăstare. Iată cele mai bune sfaturi ale bioenergoterapeutului Lidia Fecioru.

Aduc bogăția de care aveți nevoie…

Potrivit Lidiei Fecioru, pentru a aduce bunăstare în casă, trebuie să luați trei foi de dafin, care se ung cu ulei de mandarin: Pe una o păstrezi unde ții banii, în portofel, pe una unde ții banii în casă și pe una la serviciu.

Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare în casă, sub formă de cruce. Acestea aduc bogăție. Se leagă cinci frunze de dafin cu o ață roșie.

Se spune: „Frunză de dafin care ești crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc și fericire”. Se agață deasupra ușii de la intrare”.

Totoadată, Lidia Fecioru spune că pentru persoanele care suferă cu sistemul nervos e foarte util și ceaiul de frunze de dafin. Acesta se prepare punând o frunză mică la un pahar cu apă. Frunzele de dafin se pot arde și în acest caz sunt benefice pentru cei suferinzi de epilepsie, depresie sau stres.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts