O femeie frumoasă

Cum arăta Hillary Clinton, în tinerețe… Puțini sunt cei care o recunosc!


Acum este una dintre cele mai influente si mai cunoscute femei din Statele Unite ale Americii, insa cand a cunoscut-o Bill Clinton era o fata simpla, dar extrem de frumoasa.

Hillary Clinton l-a cucerit pe fostul presedinte american de la prima vedere. Cum s-au cunoscut Hillary si Bill Clinton Hillary Rodham si Bill Clinton urmau aceeasi facultate de Drept la Yale, in anul 1971.

Amandoi se aflau la biblioteca, iar el nu putea sa isi ia privirea de la ea. Atunci, Hillary a decis sa faca primul pas si sa ii vorbeasca.

„Studiam la bilbioteca, iar Bill statea in usa, vorbind cu alt student – si am observat ca se tot uita la mine.

Facea asta intruna, scrie unica.ro.

Asadar m-am ridicat de la birou, am mers la el si i-am spus: daca vei continua sa te uiti la mine iar eu voi continua sa te privesc inapoi, asa ca mai bine facem cunostinta. Sunt Hillary Rodham. Si asta a fost”, a declarat fosta Prima Doamna a Americii pentru Clinton House Museum.

Dupa cateva zile au iesit la o prima intalnire. Cererea in casatorie Bill Clinton a cerut-o de mai multe ori pe Hillary de sotie, inainte ca aceasta sa accepte propunerea.

„Eram extrem de indragostita de el dar foarte confuza in legatura cu viitorul meu si viata mea. Asa ca am spus NU nu acum cand voiam sa zic de fapt acorda-mi timp”, a povestit ea. In 1974, Hillary s-a mutat in Arkansas pentru a fi alaturi de viitorul ei sot. In timpul unui calatorii in Nord-Est, Bill a fost atat de stresat ca Hillary era plecata incat a cumparat o casa mica in care sa locuiasca impreuna la intoarcerea ei. „Am cumparat-o. Trebuie sa te mariti cu mine acum deoarece nu pot locui singur acolo. Asadar o sa te mariti cu mine”, i-a spus Bill Clinton viitoarei sale sotii.

Atunci, ea a inteles ca intentiile lui sunt serioase si a acceptat sa ii fie sotie. Hillary Clinton, de o frumusete rapitoare in tinerete La nunta, Hillary a aratat superb, naturaletea ei si bluclele satene scotandu-i in evidenta trasaturile frumoase. Ea parea foarte indragostita de noul ei sot, cel care avea sa devina presedinte al Statelor Unite ale Americii.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts