iubirea unei mame

Cum arată iubirea unei mame, pentru băiatul ei


Iubirea unei mame – Într-o zi, Thomas Edison a venit acasă și i-a dat o hârtie mamei sale. El ia spus: “Învățătorul meu mi-a dat această foaie și mi-a spus să i-o dau dau mamei mele.” Ochii mamei sale s-au umplut de lacrimi și i-a citit cu voce tare copilului ce scria pe acea “Fiul dumneavoastră este un geniu. Această școală este prea mică pentru el și nu există profesori, care să-l poată învăța ceva. Vă rugăm să-l învățați voi înșivă.”

Peste câțiva ani, de la moartea mamei sale, pe atunci Edison devenise deja unul dintre cei mai mari inventatori ai secolului, el a căutat prin amintirile de familie și a dat peste scrisoarea primită de la învățător. Thomas a deschis-o și a citit: “Fiul dumneavoastră este retardat mintal. Noi nu îl mai putem învăța la un loc cu ceilalți elevi. Prin urmare, vă recomandăm să-l învățați chiar dumneavoastră, acasă.”

Edison a plâns în hohote ore întregi. Apoi, a scris în jurnalul personal: “Thomas Alva Edison a fost un copil retardat mintal. Datorită mamei sale eroine, el a devenit unul dintre cele mai mari genii ai epocii sale.”

Citește și povestea tragică a lui Keanu Reeves a ieșit la iveală.

Morala: dragostea și educația dată de o mamă, fiului său, pot ajuta la schimbarea destinului unui copil.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns