Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor


Lavinia Tatomir, fosta soție a lui Adrian Pintea, este neschimbată la 13 ani de la moartea celebrului actor. Potrivit fotografiilor postate de-a lungul anilor pe rețelele de socializare, Lavinia Tatomir este extrem de fericită cu doctorul Laurențiu Cârstea, cu care este căsătorită din decembrie 2014.

Lavinia Tatomir este medic psihiatru și de aproape cinci ani, este foarte fericită alături de medicul Laurențiu Cârstea.

După 7 ani de la moartea lui Adrian Pintea, Lavinia și-a dat voie să iubească din nou și a devenit soția medicului craiovean Laurențiu Cristea în anul 2014, alături de care este și acum. În vârstă de 40 de ani, Lavinia a știut cum să fenteze trecerea anilor. Duce o viață echilibrată și are foarte mare grijă de ea, căci după 13 ani de la moartea lui Adrian Pintea este neschimbată.

Lavinia Tatomir este medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia din Craiova, iar în ultimii ani a impresionat pe toată lumea cu puterile sale paranormale.

„Fiind un caz nativ, cred că aceste calităţi mai speciale au devenit evidente în jurul vârstei de 5-6 ani, când am observat că obiecte uşoare din diferite materiale şi, mai ales, de diferite dimensiuni se lipeau de palma mea stângă, scrie viva.ro.

Aderau fără excepţie. Copil fiind şi capacitatea de discernământ la acea vârstă nefiind foarte dezvoltată, eram convinsă că aceste forţe care se manifestă prin palma mea stângă sunt absolut normale, că ceea ce mi se întâmplă e absolut firesc.

Nu m-a speriat atunci, dar mai târziu, la şcoală fiind, colegii mei şi profesorii mei de fizică au sesizat că ceva se manifestă ciudat prin fiinţa mea şi cam tot atunci a început mediatizarea cazului meu. Cam atunci am început să înţeleg că mă aflu în posesia unor daruri mai speciale’, a declarat Lavinia în emisiunea Mirelei Voicu de la Antena 3, acum ceva vreme.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actorCum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Lavinia Tatomir, criticată pentru că și-a permis să iubească din nou
Există voci critice printre cunoștințele sale virtuale, care nu văd cu ochi buni faptul că Lavinia Tatomir și-a refăcut viața și își permite să fie fericită, alături de un alt bărbat.

„Viața mea privată ar trebui să vă preocupe mai puțin pe voi, aceste ființe înveninate. Poate că unii dintre noi ar trebui să realizam că noi, medicii și colegii noștri (asistente, infirmiere), am putea fi o familie misterioasa și fascinantă, capabilă de minuni fizice și sufletești de care nici noi nu suntem pe deplin conștienți.’, le-a replicat Lavinia celor care o bârfesc.

Adrian Pintea a murit la doar 52 de ani

Marele actor Adrian Pintea a murit la doar 52 de ani, pe 8 iunie 2007. A făcut septicemie după un implant dentar și s-a stins la Spitalul Clinic Fundeni, unde era internat în stare gravă.

După 7 ani, Lavinia Tatomir a lansat o carte despre viaţa ei cu marele actor. Ea a dezvăluit că moartea lui Andrian Pintea nu a fost cauzată de ciroză, așa cum au crezut mulți, ci de o septicemie după un implant dentar. Fotografiile cu faţa distrusă de infecţie sunt teribile.


About the author

Maya O.

View all posts