Plantele fericirii

Cum atrag plantele fericirea în casă și la locul de muncă!


O viață minunată de cuplu înseamnă mai mult decât orice. Pentru aceasta însă, aveți nevoie nu doar de dragoste și multă înțelepciune, ci și câteva plante de apartament al căror rol este să vă aducă fericirea în cuplu.

Hoya aduce armonie

Una dintre plantele mult căutate de cei care vor să aibă parte de multă iubire este Hoya, o plantă cu frunze cerate și flori mici în formă de buchețele. Despre această plantă, specialiștii spun că aduce armonie și fericirea în viața de cuplu, înfrumusețând totodată orice cameră.

Mai mult, Hoya este o plantă care nu are pretenții prea mari, având nevoie de puțină apă și un suport pe care să se cațere.

Fericirea femeilor

O altă plantă de mare ajutor în iubire este Crinul păcii sau Spathiphyllum, cu flori asemănătoare calelor și frunze mari. Acesta mai este cunoscută și sub denumirea de Fericirea femeilor și aduce multă înțelegere și iubire, atât în casă, cât și la locul de muncă.

Trebuie udată odată la trei-patru zile în timpul iernii. Violeta africană este o altă plantă despre care se spune că aduce doar lucruri bune celor care o au în casă și este totodată un simbol al iubirii eterne. Cine are această plantă trebuie să fie atent că are nevoie de multă apă.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts