Cum încearcă bărbații nesiguri pe sine să cucerească o femeie


Insecuritatea interioară este o stare în care ne găsim doar ocazional sau pe care o experimentăm zilnic. Această stare colorează lumea din jurul nostru cu propriile sale frici și anxietăți. A vedea că prietena își pierde siguranța în sine conferă unor tipuri de bărbați un sentiment de superioritate.

Cei mai experimentați dintre ei chiar se prefac că îngrijesc de bunăstarea femeilor lor și acționează în interesul lor. A te îndrăgosti de cineva înseamnă să ieși în spațiu. Într-o astfel de relație trebuie să împărtășim cele mai intime lucruri ale noastre.

A iubi înseamnă să te simți încrezător, înseamnă să uiți de timp și să devii deschis la multe lucruri noi. Partenerul tău poate fi acel refugiu în care te poți exprima și demonstra cine ești cu adevărat. În caz contrar, relația poate deveni una rece și nepotrivită din cauza incertitudinii și îndoielilor. Mai ales dacă ai de-a face cu nesiguranța unui bărbat.

1. Seducția.

Bărbații nesiguri vor arăta grijă și atenție maximă, vor fi activi și o vor face pe parteneră să râdă mult. Un astfel de bărbat încearcă să seducă o femeie nu pentru a o iubi și a o proteja. Femeia este doar un instrument pentru un bărbat nesigur.

Cucerirea ei de către asemenea bărbat este doar o modalitate de a-și crește propria stimă de sine. Seducătorul masculin doar încearcă să-și mulțumească ego-ul și pur și simplu nu suportă eșecul.

2. Spălarea creierului.

Spălarea creierului este o formă de abuz psihologic, în care agresorul manipulează situații pentru a forța femeia, devenită victimă, să nu mai aibă încredere în propria sa memorie, dar și să nu înțeleagă ce i se întâmplă. Dacă ai o relație cu un bărbat nesigur care joacă cu tine diferite jocuri, trebuie să înțelegi că nu este vina ta.
Nici nu a fost vreodată. El te-a făcut să crezi în lucuri care nu există cu adevărat doar pentru a-ți submina încrederea în sine și a te simți inutilă. Scopul lui a fost să încrezi orbește în el. Acest lucru îi permite să facă tot ce vrea cu tine și este încrezut că nu vei putea scăpa de el niciodată.

3. Vinovăție.

Acesta este un alt mod prin care bărbații nesiguri se pot juca cu femeile din viața lor. Când are nevoie de tine, te folosește și apoi te va face să te simți tot tu vinovată dacă ceva nu îi va conveni. Cu părere de rău, tu vei continua să ai emoții pentru el și anume sentimentul de milă este cel care te stăpânește și nu te lasă să renunți la el.
Pentru a-și satisface propriile ambiții, un bărbat nesigur va fi gata să te doboare până la capăt. Din cauza lipsei de încredere în sine, el se gândește doar la sine și îi reușește de minune să se joace cu tine, cu sentimentele tale.

4. Umilirea.

Pentru a se simți mai puțin nesigur, un bărbat este atent la principiile morale ale unei femei. El se va folosi de defectele tale, de îndoielile și nesiguranța ta, iar complexul de inferioritate îl va ajuta să te țină sub control. Un bărbat nesigur va merge mult mai departe, încât va profita de atașamentul tău emoțional și va abuza de sentimentul tău de bunătate.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts