schimba viata citind citate

Cum îți poți schimba viața doar citind citate


Schimba viața citind citate – Uneori putem simți că viața noastră s-a blocat. Suntem în aceeași lucrare nerealizată. Orașul în care trăim poate oferi foarte puțin, relația în care ne aflăm nu este prea bună și nu mai există nimic care să ne facă fericiți.

Din fericire, nu suntem singuri în aceste lupte. Mulți oameni de mare succes s-au găsit într-un ciclu de care aveau nevoie să se elibereze. Putem să învățăm din exemplele lor și să le folosim cuvintele pline de înțelepciune, pentru a ne elibera de ciclurile negative și pentru a ne schimba viața.

Cum ne pot schimba citatele, viața

Așa cum a spus Les Brown, “prea mulți dintre noi nu își trăiesc visele pentru că ne trăim temerile.” Dacă gândurile noastre sunt în mod constant deranjante sau dacă ne angajăm într-o discuție negativă, ne putem găsi într-o situație de perpetuare a ciclurilor de care ar fi mai bine să scăpăm. Cu toate acestea, prin găsirea de inspirație prin citate despre viață, de la oamenii pe care îi admirăm, putem începe să ne eliberăm de modele care ne-ar putea face mai mult rău decât bine.

Se spune adesea că ceea ce vom da în Univers este ceea ce vom primi. Prin infuzarea gândurilor noastre cu citate inspiraționale despre viață, putem începe să ne schimbăm viețile spre bine. Modelele noastre de gândire se pot transforma într-un ciclu de auto-perpetuare – ceea ce credem că are cu adevărat efecte asupra modului în care ne simțim. Resetează-ți mintea pentru a-ți reinițializa viața.

Transformă inspirația în mantre

Când ne găsim în mod deosebit stresați sau blocați, mantrele pot ajuta. Cercetările efectuate de Herbert Benson, de la Institutul Benson-Henry, au demonstrat că recitarea unei mantre poate ajuta oamenii să facă față stresului și evenimentelor negative din viață. Prin transformarea citatelor noastre preferate în mantre, ne putem simți revigorați.

Prin transformarea unor citate inspiraționale, despre viață, în mantre, vom putea să accesăm mai bine o stare de spirit zen, ceea ce ne va permite să găsim soluții la probleme. Mai mult, prin refacerea unei stări emoționale deosebit de provocatoare, putem obține un control mai mare asupra tiparelor de gândire care ar putea întări modelele ciclice negative, schimbându-ne viața în bine.

Transformă-ți citatele preferate într-un stil de viață

Când ne confruntăm cu un termen scurt, poate părea contraintuitiv să renunțăm la un proiect. Dar pentru a obține o perspectivă nouă, fie că este vorba despre un proiect sau despre o situație din viața de zi cu zi, uneori este exact ceea ce trebuie să facem. Prin transformarea unor citate inspiraționale de viață în artă, putem exercita părțile noastre creative în timp ce facem o reamintire tangibilă a scopurilor noastre. Pauza va permite subconștientului să elaboreze soluții la probleme și să vină cu idei proaspete.

Când criticul nostru interior este deosebit de puternic, poate fi dificil să ne gândim că suntem suficient de talentați pentru a continua. Ajungând la citatul nostru favorit de inspirație, putem liniști criticii din capul nostru.

Dă voce simțămintelor tale, cu citate inspiraționale

Când trăim emoții deosebit de complexe, este adesea dificil să găsim cuvintele exacte pentru a da voce celor ce se întâmplă în jurul nostru. Adesea, apelând la citatele preferate, sau găsirea de noi surse de inspirație, găsim cuvintele care ne pot da putere și pot fi asemeni unui catalizator al schimbării.

Ia măsuri

Dodinsky a scris: “Nu lăsa umbra să te umbrească. Nu ești un sclav al trecutului. “În timp ce citatele și cuvintele de înțelepciune ne pot oferi motivație și inspirație, nu este suficient să le citim pur și simplu. Trebuie să aplicăm sfaturile în viața noastră și să luăm măsuri.


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *