Importanta metaniilor

Cum îți schimbă metaniile, personalitatea!


Toată lumea a auzit de mărgelele pentru rugăciune denumite metanii, însă foarte puțini cunosc ce proprietăți incredibile au acestea. Iată ce trebuie să știți atunci când vă rugați folosind un metanier.

Primul care a folosit mărgelele pentru rugăciune a fost sfântul Pahomie

Potrivit istoriei bisericești, prima persoană care a folosit un metanier a fost sfântul Pahoie, care a ales să facă acest lucru pentru a ține rostul rugăciunilor. De altfel, el a și creat un astfel de obiect, făcând mai multe noduri pe sfoară.

Se spune însă că necuratul îi desfăcea noaptea nodurile,iar sfântul era obligat ca ziua să o ia de la capăt. Ajutorul se crede că a venit din partea unui înger care l-a învățat să facă nodurile strâns, sub formă de cruce.

Metanierul se ține în mâna stângă, direct legată de inimă, între degetul mare și arătător

Când folosiți un metanire trebuie să îl țineți în mâna stângă, între degetul mare și arătător. Atunci când numărați mărgelele în timp ce vă rugați, veți intra rapid într-o stare de calm, veți îndepărta emoțiile din suflet, dar și frica și stresul.

Tot rugăciunea cu metanierul este cea care vă creează o stare de pace și ușor, ușor, veți învăța să vă blocați emoțiile negative. Nu în ultimul rând se spune că metaniile ne ajută să fim mai încrezători în noi și astfel să reușim să ne schimbăm personalitatea. De asemenea, metaniile alungă oboseala și te ajută să te concentrezi mai mult asupra rugăciunilor.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts