Cum ne influențează viața, numărul locuinței


Se pare că numărul casei are o influență puternică asupra ta, iată de ce este important să fii compatibil cu acesta.
Experții în numerologie afirmă că, casele, apartamentele, birourile și sediile de firmă conform numerologiei vibrează pe frecvența numerelor pe care le poartă. Atunci când folosești un spațiu pentru o durată mai mare de o lună de zile, energia numărului acelui spațiu începe să te influențeze la nivel mental, emoțional și fizic.

S-a observat că o persoană este urmărită de vibrația unei anumite cifre până când reușește să învețe lecția oferită de acea cifră. De exemplu, dacă locuiești cu chirie într-un apartament cu numărul 2, va trebui să înveți să-ți controlezi și să-ți înveți emoțiile. Dacă nu vei reuși acest lucru vei observa că următorul apartament în care vei locui va păstra vibrațiile cifrei 2.

Pentru lideri, persoane mai singuratice și inventatori se potrivește cifra 1.

Generează o energetică egală dar în scară “cu centrul Universului”. Locuitorii acestui apartament mereu vor fi “terorizaţi de ceilalţi” vecini, cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieţii. La uşa lor foarte des vor bate vecinii pentru a cere sare, zahăr şi alte de ale casei deoarece locuitorii celorlalte apartamente dintr-o cauză inexplicabilă vor fi convinşi că dacă cineva poate să spună ceva deştept şi util, să facă ceva, atunci aceştia pot fi doar cei din apartamentul 1. Asociaţia de locatari, dintr-o cauză inexplicabilă vor considera că este mai bine să îl numească preşedinte pe cineva din apartamentul nr. 1 deoarece au încredere în ei, sunt consideraţi de a fi lideri şi lor le sunt gata să li se supună lor.

Omul care este supraîncărcat cu muncă sau sfios prin natura lui sau introvertit şi nesociabil, într-un astfel de apartament va avea o viaţă deloc uşoară.
Vibrația cifrei 2 are o energie compatibilă cu familiștii, cuplurile îndrăgostite și artiștii.

Crează impresia că locatarii lui sunt nişte oameni de companie, foarte plăcuţi şi sociabili. La uşa lor poate să bată cineva pentru a le propune un bilet în plus la teatru. Ei vor fi invitaţi ca musafiri şi alţii se vor cere în vizită la ei. Aceştia pot fi rugaţi chiar să fie baby-sitter pentru o perioadă de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiţi pentru a transforma propria casă într-un loc de întâlnire într-o încrucişare de interese.

Vibraţia lui 2 aparţine oamenilor încrezători în propriile puteri, sfătuitori, cuminţi, diplomaţi.

Oamenii înclinaţi să creadă că propria lor casă este cetatea lor, vor avea nevoie în acest apartament de multă răbdare şi bărbăţie, lucruri necesare pentru apărarea împotriva numărului mare de candidaţi în a fi “prieteni”.

Compatibili cu cifra 3 sunt oamenii petrecăreți și foarte optimiști.

Deţine o energetică suficient de puternică pentru a se manifesta într-o formă neobişnuită şi originală şi din belşug revărsa această energie asupra locuitorilor săi. Într-un astfel de apartament cu uşurinţă de pot manifesta tot felul de zgomote ciudate şi inexplicabile. Vecinii îi vor considera pe locuitorii acestui apartament ca fiind ciudaţi şi neobişnuiţi. Nu va fi deloc straniu dacă aceştia vor auzi despre ei tot felul de vorbe din partea băbuţelor, vecinelor, de pe banca din faţa blocului. Locuitorii apartamentului 3 vor fi des subiectul prejudecăţilor celorlalţi. Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă. Ieşind la pensie, poţi să îţi aduci aminte de talentele deţinute în copilărie cum ar fi desenul, pictura, arte, aşa că, dacă eşti pensionar, pune mâna pe creion sau pensule şi încearcă să te distrezi. Vei observa că acest lucru va căpăta o dezvoltare şi o anumită populatitate, chiar şi cerere din partea vecinilor, prietenilor şi cunoştinţelor novicelui pictor.

Spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi din acest motiv, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânără.

Sarcina principală a părinţilor este să se dea într-o parte şi să nu încurce micului geniu.

Dacă sunteți familiști convinși ți vreți să vă realizați pe plan material vi se potrivește casa cu vibrația numărului 4.

Umple prin vibraţia sa toţi metrii pătraţi cu energie ce te împinge către muncă cu energia entuziasmului. Este un spaţiu ideal pentru cei care lucrează de acasă. Într-un astfel de apartament îţi ajunge timp şi pentru lucru şi pentru viaţa personală. Cei care muncesc în afara apartamentului, în momentul când vin acasă vor doar să se odihnească, un astfel de spaţiu te poate aduce la sapă de lemn deoarece mereu va cere o atenţie sporită la tot felul de lucruri din interiorul casei. Aici ba se arde un bec, ba cade o bucată de gresie sau fainta de la baie, ba te inunda vecinul, ba se strică ceva ca şi când cineva nevăzut vrea permanent să munceşti şi să ai o ocupaţie în interiorul spaţiului. Locuitorii acestui apartament, treptat sunt cuceriţi de dorinţa îmbunatăţirii şi înnoirii spaţiului locativ astfel încât, permanent muta mobila, zugrăvesc sau găsesc tot felul de activităţi casnice. Aceştia venind de la serviciu, acasă, încep să muncească în direcţia îmbunatăţirii stilului şi mereu ceva au de cumpărat, de investit. Dacă într-un astfel de spaţiu locuieşte o gospodină, atunci aceasta nu numai va întreţine într-o formă ideală curăţenia şi ordinea în casa dar neapărat se va ocupa şi de designul iterior.

Acest apartament, permanent necesita întruchiparea în viaţă a uneia sau a alteia, a 140-a idee, începând de la draperii şi terminând cu cele mai mărunte lucruri. Atmosfera confortului casnic umple toate fisurile din acest spaţiu, astfel încât să nu îţi doreşti să ieşi din această casă. Acelas lucru îl simt şi musafirii. Pe bună dreptate, acest apartament se manifestă ca şi cele 4 anotimpuri ale anului, care modifică designul pământului în permanenţă.

Vibrația 5 este potrivită pentru aventurieri și persoane active pe plan sexual.

Transformă locuitorii săi într-un fel de perpetuum mobile deoarece este plin doldora cu energia activităţii orientată către schimbare. Sub influenţa acestei energii a spaţiului, chiar şi cei mai raţionali oameni, deodată încep să ia hotărâri nefireşti pentru ei sub imperiul impulsului, a aventurismului şi a riscului. Foarte firesc, locuitorii acestui apartament, vor fi subjugaţi de dorinţa schimbărilor. Dacă aceştia nu au posibilitatea de a cumpăra o mobilă nouă, atunci minim o dată la trei luni vor fi mânaţi de dorinţa de a rearanja mobila în casă. Mobila nu va fi mutată doar dintr-un colţ în altul ci şi dintr-o cameră în alta. Locuitorii vor uita modul de viaţă sedentar şi vor începe maniacal să se arunce cu capul înainte în tot felul de deplasări, călătorii, vor circula des dintr-un oraş în altul, în numele propriilor plăceri şi satisfacţii. Propriul apartament cu numărul 5, aceştia îl vor vedea că pe o parcare temporară, iar cu timpul se vor muta din acest apartament. Trebuie spus că atunci când se vor muta, vor găsi o variantă foarte convenabilă şi vor nimeri într-un spaţiu mai mare sau într-o zonă mai bună sau mai aproape de muncă. Niciodată nu ştii exact în ce se transformă acest apartament. Ba ai impresia că e un club, un loc pentru distracţii, un loc de întâlnire a oamenilor cu anumite interese comune. Apartamentul predispune locuitorii către tot felul de distracţii cu tentă erotică şi sexuală, perversiuni şi alte forme de plăceri ce presupun un anumit risc şi aventură.

Vibrația 6 este potrivită pentru oamenii cu care își asumă responsabilitățile pe toate planurile, pentru juriști.

Influenţează locuitorii săi în direcţia construcţiei familiare, a relaţiilor, a echilibrului. În acest spaţiu domina energia comunităţii familiale. Cu cât e mai numeroasă familia, cu atât mai bine. Este apartamentul ideal pentru o familie numeroasă. Adevărat este şi faptul că un astfel de spaţiu impune locuitorilor săi cerinţe din ce în ce mai crescătoare unul faţă de altul Şi din această cauză pot apare conflicte. Este foarte greu să locuieşti într-un astfel de spaţiu dacă eşti burlac, despărţit sau văduv. Vibraţia lui 6, în modul cel mai direct programează membrii familiei în păstrarea “celulei de bază” chiar şi împotriva oricărei raţiuni sănătoase sau dovezi. Chiar dacă soţul este alcoolic şi îmbătându-se până la draci aleargă prin casă cu pumnii încleştaţi după soţie şi copii, soţia totuşi nu se hotărăşte să divorţeze:” poate că se va schimba”, “poate se va răzgândi”.

Casa sub numărul 7 poate găzdui filosofii și profesorii.

Crează o putere de atracţie către singurătate şi izolare. Într-un astfel de apartament se gândeşte bine şi profund în direcţia filosofiei şi problemelor ştiinţifice. Un căutător al adevărului şi a problemelor vieţii şi Universului, un solitar se va simţi foarte bine în acest spaţiu.

Spaţiul lui 7 este oarecum gelos pe locuitorii săi şi nu îi place dacă aceştia ies des în lume. Nu îi place să primească în interior oameni superficiali. Fiecare membru al familiei obligatoriu trebuie să aibă camera lui. Aceasta este condiţia necesară pentru pacea şi armonia în familie.

Într-un astfel de apartament sunt bineveniţi doar apropiaţii şi rudele şi doar câţiva prieteni adevăraţi. Cu toţi ceilalţi eşti obligat să te întâlneşti în oraş dacă nu doreşti să introduci scandal şi tensiune în familie.

Apartamentul 7 nu doreşte să deschidă uşa comis voiajorilo, străinilor, aventurierilor, astfel încât foarte elegant se va interes cine e dincolo de uşă: “Cine e acolo?”. După care, la fel de elegant îţi vor mulţumi spunând că pe ei acest lucru nu îi interesează şi cu aceasta dialogul va lua sfârşit.

Vibrația 8 face casă bună cu oamenii întreprinzători, conducători de grupuri mari de persoane.

Nu le oferă locuitorilor posibilitatea de a se opri la cele deja dobândite. Cel mai modest om, trăind câţiva ani într-un astfel de apartament, inevitabil începe să îşi construiască planuri măreţe de genul lui Napoleon. Este un apartament foarte bun pentru cei care sunt preocupaţi de afaceri mari sau politică. La fel pentru bancheri dar urmând o singură condiţie prin care toate eforturile lor sunt îndreptate spre îmbunătăţirea vieţii sociale. Dacă te gândeşti doar la planurile strict personale şi egoiste, un astfel de spaţiu te poate uşor împinge către puşcărie. În cazul în care eforturile depuse sunt orientate şi pentru binele celorlalţi, către acest spaţiu se îndreaptă o mulţime de mijloace financiare menite să contribuie la realizarea planului. Îşi găseşte ajutoare şi oameni care gândesc la fel cât şi relaţiile necesare. Într-o astfel de situaţie, apartamentul nr 8 se transformă într-o ceaşcă plină de oportunităţi şi contexte favorabile. Însă dacă proprietarii apartamentului sunt îngrijoraţi exclusiv doar de propria îmbogăţire, atunci nefericirile şi ghinioanele, ca şi cum singure îşi găsesc drumul către ei. Este foarte uşor de observat aproape zilnic în mass media şi televiziune tot felul de arestări care se petrec în astfel de case sau apartamente, mai ales în România, care deţine aceeaşi cifră de vibraţie. Priviţi cu atenţie filmele artistice şi veţi vedea o serie întreagă de acţiuni neplăcute, legate de arestări şi alte lucruri neplăcute, care se întâmplă în apartamentele cu nr 8, camere de hotel etc., deşi regizorii nu cunosc numerologie.

În casa cu numărul 9 ar putea locui vizionarii, inventatorii ți profesorii. Este un spaţiu foarte bun pentru idealişti şi romantici. Într-un astfel de spaţiu poţi să te predai viselor şi gândurilor bune cu anii. Poţi să compui tot felul de sonete fără ca să depui prea mare efort. Mai mult de atât, poţi observa cum şi în viaţa reală, dincolo de spaţiul cu nr 9 apar astfel de situaţii. Aici poţi inventa motorul veşnic “perpetuum mobile” sau să descrii încă o variantă utopică al desfăşurării evenimentelor viitorului.

Pe lângă romantici, aici pot trăi bine şi cei care văd datoria lor de a sluji oamenilor, de a fi milostivi şi binevoitori: învăţători, medici, sore medicale, funcţionari sociali, cât şi oamenii înzestraţi cu simţul binelui şi compasiunii de la natură, indiferent de profesie.
Modalitatea de calcul a vibrației casei în care locuim este: în cazul în care numărul este mai mare de 10, se adună fiecare cifră în parte și se reduce la o singură cifră.

ex.: Nr. 425 = 4+2+5 = 11 = 1+1 = 2

în cazul în care este format dintr-o singură cifră, aceea va fi vibrația locuinței.

Sursa: zodiacool.ro


About the author

Maya O.

View all posts