adn si iubirea

Cum poate iubirea să schimbe ADN-ul uman!


Cu toții știm că ADN-ul stă la baza vieții pe pământ, însă oamenii de știință au demontrat că acesta nu este singurul factor determinat pentru sănătatea noastră.

Potrivit științei epigenetice, care se ocupă cu studiul modificării genelor în urma contactului cu mediul înconjurător, ne punem schimba atât AND-ul cât și celulele stem prin câmpuri magnetice și stări mentale pozitive și negative.

Emoțiile pozitive hrănesc organismul

Potrivit dr. Bruce Lipton, biolog și cercetător în domeniul celulelor stem, determinismul genetic este doar o teorie eronată, întrucât s-a demonstrat prin teste de laborator că AND-ul celulelor stem poate fi modificat folosind frecvențele câmpului magnetic.

Lucru confirmat de un alt specialist, prof. dr. Carlo Ventura, cercetător la Universitatea din Bologna: “Este ca o mașină a timpului. Reprogramezi cumva înapoi cu aceste celule într-o stare incertă, în care orice fel de decizie este oarecum posibilă, chiar și decizia de a deveni virtual orice tip de celulă a organismului. Acesta descoperire are un potențial extraordinar”.

Așadar, ce ne poate schimba ADN-ul? Anumiți factori precum iubirea, dragostea, aprecierea, anxietatea și furia. Cu alte cuvinte, emoțiile pozitive îmbunătățesc sistemul nostru energetic și hrănesc organismul, până la nivelul ADN-ului.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns