vindeca femeile câmpul luminos al bărbatului

Cum pot vindeca femeile câmpul luminos al bărbatului!


V-ați gândit vreodată de ce o femeie se schimbă total, atunci când întâlnește un bărbat? Sau de ce sunt pe lume atât de multe femei singure, dar pline de calități? Specialiștii spun că răspunsul la aceste întrebări sunt legate de energia femeii, care guvernează lumea. Iată ce trebuie să facă o femeie ca să-și apere energia și să o consolideze.

În trecut, femeile foloseau mudrele

Încă din cele mai vechi timpuri, s-a vorbit despre forțele și abilitățile unice ale femeilor, de aceea acestea au fost numite emanații ale lui Dumnezeu sau emanații ale Marilor Zeități. Acesta este motivul pentru care femeile au învățat să mediteze, să folosească diferite ritualuri sau mudre, considerate un adevărat cod magic care le ajuta să comunice cu zeii sau forțele naturii. Să nu uităm că cei mai mari șamani atunci când plecau în călătoriile lor, au luat întotdeauna o femeie, care reprezenta ghidul lumii subtile.

De asemenea, tot femeile au fost cele care au fost în stare să simtă corpurile subtile ale oamenilor dar și să prevadă apariția bolilor. Totodată, femeilor le-a fost dată intuiția, înțelepciunea, pasiunea. Dar cel mai important lucru pe care-l poate o femeie este să vindece câmpul luminos al unui bărbat, atunci când se apropie de acesta. Pentru a putea realiza însă acest lucru, câmpul luminos al femeii trebuie să fie extrem de puternic. În acel moment, bărbatul va începe să-și realizeze visurile…

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *