ardei copți

Cum preparați cea mai bună salată de ardei copți


V-ați săturat de salatele clasice? Cu siguranță, aveți mare nevoie să vă delectați papilele gustative cu o salată extraordinară de ardei copți, care poate fi consumată alături de orice fel de mâncare.

În plus, face bine la siluetă! Iată care este rețeta celei mai bune gustoase salate de ardei copți.

Mod de preparare

Înainte de a vă apuca să preparați salata, trebuie să vă vindem un pont. Pentru ca aceasta să aibă un gust inedit, trebuie să fiți foarte atenți la modul în care veți coace ardeii. Cel mai bine ar fi să faceți acest procedeu pe grătar, la foc puternic, pentru ca aceștia să aibă posibilitatea de a rumeni la exterior, iar la interior să rămână fragezi și plini de suc. Iată ce ingrediente aveți nevoie: 4 ardei capia, 2 linguri cu oțet, 1 lingură cu ulei, 1 linguriță cu miere, sare, piper.

Pentru prepararea salatei puteți folosi atât ardei capia (al căror gust e senzațional), dar și ardei grași obișnuiți. Puneți ardeii la copt, la foc puternic, având grijă să nu se ardă. După ce s-au copt, îi puneți într-un castron și-i acoperiți cu un capac pentru a se înmuia.

Curățați bine ardeii de coajă, tăiați-i feliuțe, dacă doriți și turnați peste aceștia un amestec obținut din oțet, ulei, miere, sare și piper. Amestecați foarte bine. Pentru un gust special, puteți adăuga puțină ceapă sau usturoi.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns