Cum să afli dacă te iubește cu adevărat, întrebându-l doar un singur lucru


O femeie mereu este curioasă să afle dacă bărbatul din viața ei o iubește cu adevărat. Există o singură întrebare care ar putea să te ajute să afli dacă bărbatul iubit te iubește sau nu.

Vei înțelege dacă simte pentru tine iubire necondiționată sau e cu tine doar din comoditate. Pune-i această simplă întrebare: „Cum ar trebui să fiu eu?”, apoi ascultă foarte atentă răspunsul lui. De bărbatul iubit depinde cum te tratează, cum te face să te simți și dacă ești fericită alături de el.

Răspunsul său poate avea două interpretări.

Îți poate răspunde că trebuie să fii îngrijită, să arăți bine, să fii blândă, iubitoare, atrăgătoare și femeia ideală a visurilor sale. Sau îți va răspunde că trebuie să fii doar tu însăți, pentru că el te iubește așa cum ești, scrie devorbacutine.eu.

Dacă vrei să îmbunătățești ceva la tine sau dacă vrei să te schimbi, el te va susține și te va ajuta dacă acest lucru este ceea ce te va face mai fericită, dar pentru el ești cea mai frumoasă așa cum ești și vrea ca tu să fii așa cum te simți mai bine.

Pe baza acestor răspunsuri, este destul de clar când un bărbat iubește cu adevărat o femeie și îi dorește fericire și când un bărbat vrea doar să obțină o femeie ideală doar pentru propria plăcere.

Trebuie să ții minte că dragostea adevărată este atunci când ești acceptată așa cum ești, cu toate avantajele, dar și neajunsurile cu care te lupți și vrei să le îmbunătățești. Tu înțelegi că ești iubită pentru faptul că ești așa cum ești, sinceră, adevărată, naturală.

Pentru că ești așa și nu trebuie să sari mai sus decât simți nevoia doar pentru a-ți uimi persoana iubită și a o păstra lângă tine. Bărbatul din viața ta trebuie să aprecieze interiorul tău, unicitatea ta, faptul că te deosebești de toate celelalte femei, nu doar frumusețea exterioară.

Desigur că nu doar răspunsul la această întrebare este important, dar și felul în care te tratează și te percepe ca pe o persoană, felul în care îți vorbește, felul în care te respectă. Pentru a construi o relație armonioasă și perfectă, ai nevoie de un bărbat care să te iubească pentru că ești adevărată, sinceră și reală.


About the author

Maya O.

View all posts