Cum sa recunosti si sa te aperi de un vampir energetic


Cine este un vampir energetic

Vampirii moderni nu au nimic de-a face cu misticismul. Aceasta este o caracteristica a oamenilor care incearca sa-si foloseasca emotiile pentru binele lor. Metodele lor sunt bine gandite si, prin urmare, vampirul energetic nu este atat de usor de observat.

Cum sa recunoastem un vampir energetic

Exista mai multe semne prin care un vampir energetic poate fi recunoscut in avans. Nu ar trebui sa renuntati la prietenia cu o persoana daca observati un element din aceasta lista in comportamentul sau. Dar daca mai mult de trei puncte coincid, atunci acesta este un motiv pentru a fi precaut si a privi mai atent la tovarasul tau.
1. Cauta mila
Unul dintre semnele clare si o capcana periculoasa. Cadem cu usurinta in plasa vampirului energetic atunci cand ii facem o favoare. Exista intotdeauna ceva de care sa-ti para rau.
Dupa un act de mila, ne simtim eroi, salvatori, simtim un val de mandrie. In spatele acestor emotii pozitive, nu observam cat de multa atentie a fost acordata unei persoane, plangerile sale au inceput sa depaseasca toate granitele rezonabile, iar cererile de a va parea rau au devenit mai persistente si periculos.

2 . Provoca certuri si lupte
Atentia negativa este, de asemenea, atentie. Un vampir energic se bucura sa foloseasca aceasta regula in viata. A provoca certuri, a fi ofensat emotional, a flutura pumni la cel mai mic conflict in care este implicat .

3. Ii place sa bage intrigi
Vampirul este deosebit de multumit de barfele si certurile din orice echipa. E l simte subtil punctele slabe si trage corzile, astfel incat oamenii sa se certe pe cele mai dramatice motive.

Manipuland resentimentul unora si cautand mila de la altii, un vampir este capabil sa distruga o relatie chiar si intr-o companie prietenoasa.

4.Face greva in cel mai neasteptat moment
Schimbul de energie nu are loc instantaneu: vampirul energetic se hraneste cu el in timpul plangerilor, atentiei, certurilor, pe care le-a dirijat cu pricepere. Dar exista situatii care vor ajuta o astfel de persoana. Cu cat astepti mai putin un truc, cu atat frustrarea si schimbul de energie vor fi mai puternice.

5. Merge la extreme
Un semn indirect prin care este usor sa recunoastem un vampir energetic: el este predispus la extreme. Astfel de oameni sunt implicati in sporturi extreme, se casatoresc in a doua zi dupa intalnire si rup legaturile cu cei dragi dupa o mica cearta , deoarece le lipsesc propriile emotii.

Cum sa te protejezi de un vampir energetic
Primul pas este sa-l recunoastem.
Invata sa spui nu. Refuza cu blandete sa faci ceea ce nu iti place dupa prima cerere pe care ti se pare dificil de indeplinit.
Apara limitele. Esti un adult implinit. Nimeni nu iti poate spune ca ai facut ceva gresit sau ca ai un temperament urat .
Urmariti izbucnirile emotionale intense. Chiar si cele vesele. In primele etape, vampirii va hranesc cu experiente pozitive pentru a se atasa de dvs. Asa iti distrug emotiile .
Nu aveti incredere in barfe. Zvonurile bine inventate sun destul de plauzibile, dar ganditi-va de ce persoana va spune toate acestea si cum va beneficia de acest lucru.

Bazeaza-te doar pe tine. Obtinerea de ajutor si sprijin de la cei dragi este de nepretuit. Dar merita intotdeauna sa ai un plan de rezerva in cazul in care prietenul tau nu este cine pretinde ca este.

Sursa: fabricatinromania


About the author

Maya O.

View all posts