Cum să scapi definitiv de fostul: o tehnică recomandată de un psiholog


Pentru fiecare din noi, despărțirea de persoana iubită este o mică moarte. Mai ales dacă sentimentele tale au fost trădate, sfâșiate sau călcate în picioare… În lupta pentru propria sănătate mintală, toate metodele sunt bune.

Tehnica descrisă de psihologul Angelica Bogdanova te va ajuta, la nivel mintal, să scapi de vampirul energetic, în acest caz fostul iubit, care te-a folosit în propriile scopuri.

La începutul relației, credeai că comunică sincer cu tine, că este interesat de tine, că aceste sentimente sunt reale. Tu pur și simplu ai fost folosită de el. Sentimentele tale au fost călcate în picioare de cel căruia i-ai dedicat timp, energie și iubire.

Acum, după tot ce s-a întâmplat, tot ce trebuie să faci este să aduni grămadă toate aceste evenimente pline de el și să le arunci cât mai departe din inima și din viața ta.

O tehnică foarte bună pentru a scăpa de fostul este să „scoți cablul din priză”.

Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți imaginezi că toate aceste fire de legătură cu el au fost lipite de tine mult timp. Pentru acest om, tu ai fost sursa lui de energie.

Dar, pentru ca el să nu mai poată să tragă putere de la tine, să nu se mai folosească de resursele tale interioare, trebuie să-l deconectezi de la această sursă de alimentare, care ești tu în acest caz. Pentru a reuși, trebuie să te așezi și să te relaxezi. Să-ți imaginezi că această priză este situată în corpul tău în zona cea mai incomodă.

Mai mult, acest loc dureros ar putea să nu fie doar unul. Locurile dureroase ar putea fi în abdomen, în frunte sau chiar în membre. Apoi, treptat, respiri uniform, lași sentimentul de frică să iasă din întreg corpul tău. Scoți toate firele fostului partener care au fost în jurul tău.
Eliberandu-se de toate aceste legături. Corpul și sufletul tău vor scăpa de toată energia negativă care o primeau de la fostul tău partener. Mintal, închide toate găurile, astfel încât echilibrul energetic intern să fie treptat restabilit complet.

Cel mai principal lucru în această tehnică este să scapi definitiv de această persoană din viața ta. Ea te epuiza fizic, mental, emoțional. Din moment ce îți va reuși acest lucru, vei deveni mai veselă, mai plină de viață, mai calmă în interiorul tău.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts