cum sa te eliberezi de iubirea neimpartasita

Cum să te eliberezi de iubirea față de un om care nu te iubește


Este destul de dificil să iubești o persoană care nu îți împărtășește sentimentele și, este si mai greu să scapi de aceste sentimente, care îți împovărează sufletul. Te poți simți, de multe ori, lăsat pe dinafară, deși tu încerci să faci totul, pentru acea persoană. Poți ajunge chiar să crezi că nu vei putea iubi niciodată pe altcineva…

Cu siguranță mergi pe o pistă greșită, iar noi vrem să te scoatem de pe acest drum. Urmează-ne sfaturile și lucrurile vor sta foarte bine, la final!

IATĂ CARE SUNT CELE 6 METODE PRIN CARE SCAPI DE ATAȘAMENTUL FAȚĂ DE O PERSOANĂ, CARE NU ÎȚI MERITĂ IUBIREA!

1. REVINO-ȚI!

Fie că ești sau nu pregătită, revino-ți în fire, ce Dumnezeu! Crezi că nu vei mai cunoaște oameni? Crezi că nu există în lume o persoană care să îți ofere și ție iubire? Poate că acel om nu apare în viața ta, când vrei tu, însă va apărea la momentul potrivit!

2. FĂ-ȚI TIMP PENTRU TINE!

Se spune că timpul știe să vindece și nu este de mirare, însă dacă asociezi acest timp cu momente dedicate ție, vei obține succesul garantat. Gata cu bocetele, după un om care nu te iubește, vezi cine ești tu cu adevărat și ce îți dorești de la viață. Poate că adevărata iubire este lângă tine, iar tu ești prea orbită de cineva care nu merită.

3. AMINTEȘTE-ȚI CE NU A MERS ÎN RELAȚIE

“Atașamentul este rezultatul iluziei dintr-o relație, iar realitatea poate fi observată doar de cei care se desprind.”– Simone Weil

Atașamentul este cel de care trebuie să scapi cu adevărat, fie că îți vine sau nu să crezi și vei conștientiza acest lucru doar atunci când vei purta o discuție serioasă cu tine! Îți amintești ce nu funcționa între voi? Poate că nu era emoție, ci doar atașament, iar lucrurile se explică acum! Nu îți asuma tu eșecul, într-o relație este vorba de doi!

4. DEVINO CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA!

După ce ai rămas devastată sentimental, a venit momentul să te aduni și să o iei de la capăt. Este momentul prielnic schimbărilor de bun augur, în viața ta, așa că profită de acest timp, pentru a deveni cea mai bună versiune a ta! Concentrează-te pe calitățile tale și folosește-te de determinare!

5. ÎNCHIDE ACEST CAPITOL, PENTRU TOTDEAUNA

Nimic nu este mai tentant, decât nevoia de a te reîntoarce într-o relație, doar pentru că te gândești că ai mai putea încerca o dată. Greșit, dacă nu a mers atunci, de ce ar merge acum. S-a schimbat ceva? Te iubește acum? Sigur că nu, deci încheie pentru totdeauna!

6. ÎNCEARCĂ SĂ IUBEȘTI DIN NOU

Poate părea imposibil, la început, însă chiar există oameni care merită o șansă. Privește în jurul tău, câți oameni nu ai observat că te iubesc, doar pentru că erai dedicată unei relații imposibile? Ridică-te și iubește, acesta este sfatul nostru!

Deci, gata cu plânsul și tânguiala, capul sus prințeso, îți cade coroana!


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *