horoscop dragoste

Cum stă cu dragostea, în cea de-a doua jumătate a anului 2018, fiecare zodie în parte!


Cum ne vor influența astrele, dragostea, în cea de-a doua jumătate a anului 2018!

Berbec

în această jumătate de an vei învăța care este adevărata valoare a dragostei. Îți vei întâlni jumătatea și, împreună, vă veți întemeia familia mult visată.

Taur

Partea a doua a nului 2018 poate fi destul de înșelătoare pentru tine. Îți vei dori spațiu și libertate, deși te afli într-o relație, care este pe cale să se transforme într-o căsnicie. Învață să faci și sacrificii pentru cei dragi!

Gemeni

Vei descoperi o nouă față a iubirii. Vei începe să înțelegi că nu este nimic greșit în a fi singur câteodată, deoarece mai întâi trebuie să te iubești pe tine, pentru a ști să îi iubești pe cei din jur.

Rac

Până acum, ești cunoscut a fi cel mai emotiv semn zodiacal. Vei intra în toamnă purtând răni emoționale, însă în sfârșit vei reuși să dezvolți puterea de a te proteja de cei care ți-au făcut rău. Până la sfârșitul anului rănile ți se vor vindeca!

Leu

Toamna acestui an te va învăța că trebuie să hrănești mai mult relația de cuplu și nu propriul tău ego. Motivul pentru care ai eșuat în relațiile anterioare este acela că ești prea egoist.

Fecioară

Nu ai crezut niciodată că meriți iubirea cuiva, iar acesta este motivul pentru care nici nu ți-ai găsit pe cineva, până acum. Spre sfârșitul anului te vei îndrăgosti de cineva care se va îndrăgosti la rândul lui/ei de tine.

Balanță

Dacă ești deja într-o relație, aceasta va înflori și va deveni specială, în cea de-a doua parte a anului. Dacă nu ești într-o relație, ești pe cale să intri.

Scorpion

Jumătatea anului 2018 te va găsi cu sufletul deschis, vei renunța la frustrări și te vei îndrăgosti!

Săgetător

La începutul anului ai fost ghinionist în dragoste, însă spre final, lucrurile vor sta diferit. Vei fi fericit, deoarece vei înțelege ceea ce îți dorești cu adevărat!

Capricorn

Nu te aștepta la ceva serios, în dragoste, în cea de-a doua jumătate a anului! Învață din experiențele anilor trecuți și totul va fi bine!

Vărsător

Da, nu îți vei întâlni „alesul” anul acesta, însă vei cunoaște pe cineva special în iarnă, care va scoate tot ceea ce este mai bun din tine.

Pești

Partea a doua a anului 2018 va fi foarte benefică pentru tine. Te vei îndrăgosti iremediabil sau, de ce nu, te vei căsători!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns