Cum tăcerea ta îl va face pe un bărbat să-i fie dor de tine


Poate tăcerea unei femei să îl facă pe un bărbat să-i fie dor nebunește de ea? Da. Dacă te place sau știi că nu-i ești indiferentă și îi pasă de tine, bărbatul se va simți atras de tine, indiferent de circumstanțe. Iar dacă între voi va interveni tăcerea, indiferent de motive, bărbatul care te iubește va duce lipsa comunicării cu tine.

Desigur că este o regulă care poate avea și excepții. Unii bărbați au păreri extrem de negative atunci când vine vorba despre o tăcere îndelungată din partea femeii, pentru că o consideră a fi o ignorantă.

De aceea, nu e o recomandare să te prefaci adesea ocupată cu ceva important, încercând să faci un bărbat să simtă sau să facă ceva. Toate aceste jocuri mentale și strategii complicate pot duce la rezultate neașteptate.
Sau ai putea obține un rezultat pe termen scurt, dar pe termen lung va fi unul instabil. Cel mai bine este să fii sinceră, să fii tu însăți pentru a atrage atenția unui bărbat, Mai ales dacă între voi există adevărata dragoste și vă leagă o energie curată.

Viața trebuie tratată la maxim. Personalitatea ta trebuie să o împlinești la maxim, indiferent de modul în care reacționează ceilalți. Dacă vei face aceste lucruri, vei atrage în viața ta omul potrivit.

Nu trebuie să inventezi prea multe jocuri.

Nu folosi strategii temporare pentru a-l face să-i fie dor de tine. De ce? Pentru că un bărbat este mult mai capabil să surprindă chiar și cea mai mică schimbare în comportamentul tău.

Mai devreme sau mai târziu va înțelege și nu îi va plăcea că ai vrut să îl influențezi în vreun fel. Mai mult de atât, el se poate îndepărta de tine.

Să presupunem că el nu ți-a scris de ceva timp. La un moment dat, ai putea să începi să simți că trebuie să îi scrii cu orice preț, să afli adresa lui, să încerci în orice fel să iei legătura cu acest bărbat.

Iar această atitudine nu este una feminină. Dacă o femeie începe să facă acest lucru, bărbatul își poate pierde rapid interesul pentru ea, se poate îndepărta sau chiar dispărea complet din viața ei.

De aceea, nu trebuie să încerci anumite jocuri, dar să fii tu însăți, cea sinceră și adevărată. Totul trebuie să fie natural și real. Trebuie să creezi un spațiu natural în care bărbatul să se poată apropia de tine.

Aceasta nu va însemna că îl urmărești sau că nu vrei să inițiezi un contact cu el. Renunțând la energia masculină și rămânând feminină, poți crea un spațiu în care bărbatul pe care îl placi să-ți poată scrie, să te poată întâlni.

Pentru ca unui bărbat să-i fie dor de tine, trebuie să creezi spațiul în care să se poată apropia de tine și să fii sinceră. Niciodată nu uita de energia feminină, care poate motiva un bărbat să acționeze.

Sursa: devorbacutine.eu


About the author

Maya O.

View all posts