chemați în ajutor îngerul păzitor

Cum vă purificați sufletul cu ajutorul îngerului păzitor!


De ce aveți nevoie pentru a trăi o viață fericită? În primul rând să vă curățați sufletul. Iar cea mai bună metodă pentru a vă purifica sufletul este să vă chemați în ajutor îngerul păzitor.

Detașați-vă de tot ce e rău

Toți specialiștii vorbesc de eliberarea sufletului de energiile negative. Cum reușim să facem acest lucru? Ce ați spune dacă ați reînvăța să iubiți natura, ca în copilărie? Încercați să mergeți într-o pădure, să îmbrățișați un copac și veți constat cum vă eliberați de toate problemele pe care le aveți.

Mai mult decât atât, stați cât mai departe posibil de oamenii care vă transmit energii negative. Autocontrolul este o altă metodă de a vă purifica sufletul. Și nu uitați că nu trebuie să răspundeți cu rău la cei care vă fac rău. Importante nu sunt aceste persoane, ci sufletul dumneavoastră, care nu poate trăi fericit dacă e pătat…

Spuneți-I o rugăciune îngerului ocrotitor

Întotdeauna când avem o problemă, de mare folos ne este să chemăm în ajutor îngerul nostrum păzitor, spunându-I următoarele cuvinte: „Înger drag, am nevoie de ajutorul tău. Înger, îngerașul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu. Cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat, Stau înaintea ta și mă rog.

Păzitorul sufletului și al trupului meu, Treci cu vederea toate greșelile sufletului meu cel ticălos. Și mă izbăvește de cursele înșelătorului.” Destăinuiți-vă acestuia și spuneți-i ce probleme aveți, apoi cereți-I ajutorul cu voce tare: „Îngerașul meu, te rog ajută-mă să … (puneți-vă dorința).” Vă va răspunde foarte repede și vă va oferi ajutorul mult dorit.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns