Dacă ai mereu ghinion în viață, probabil că încalci legile Universului


Legile universale definesc relația pe care o avem, fiecare dintre noi, cu legea karmică, cu vibrațiile, cu atracția, cu evoluția sufletească și cu mult mai multe legi fundamentale.

Dacă nu știai nimic despre ele, află că este posibil să ai ghinion, tocmai pentru că le încalci, așa că nu te mai plânge și încearcă să le respecți! Să vedem despre ce este vorba.

Legea unității

Afirmă că totul este interconectat în Univers și provine din aceeași sursă, Universul este un întreg unitar, în care fiecare parte este legată cu toate celelalte. Nu există separare decât acolo unde umanitatea alege să o trăiască.

Legea pustietății

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, golește-ți dulapul. Trebuie de bunăvoie să renunți la stereotipuri. Tot ce e nou va veni atunci când vei scăpa de tot ce e vechi în viață ta.

Legea universală a armoniei

Această lege depășește cu mult chiar și legea karmică, deoarece armonia reprezintă echilibrul suprem. Scopul karmei este acela de a ne ajuta să atingem echilibrul suprem. Dacă arunci o piatră într-un iaz, armonia va dispărea. Tu ești cauza, iar efectul poate fi observat în valurile care continuă să se producă până în momentul în care armonia este restabilită. În mod similar, acțiunile tale dezarmonioase se propagă în Univers și se întorc la tine, viață după viață, pâna în momentul în care propria ta armonie interioară este restabilită și susținută.

Legea Acțiunii

Legea Acțiunii trebuie să fie aplicată pentru ca formele să se manifeste pe Pământ. Trebuie să ne implicăm în acțiuni care ne susțin dorințele, gândurile, emoțiile și cuvintele, pentru a ajuta ca acestea să prindă formă.

Legea cauzei și a efectului

„Orice cauză are efectul ei și orice efect își are cauza sa; totul se întâmplă conform acestei legi și nimic nu îi scapă„. Această lege prevede că nimic nu se produce din pură întâmplare sau în afara legilor Universale. Cum spune și înțelepciunea populară: noi „culegem ceea ce am semănat” și „orice acțiune are și o reacțiune”, o consecință a sa.

Legea universala a întelepciunii – întelepciunea încheie ciclul karmic

Daca ai înțelepciunea de a-ți învăța lecțiile prin iubire și înțelegere, îți poți atenua suferința. Din păcate, se pare că cei mai mulți dintre noi învățăm cel mai rapid ajutați fiind de suferința, prin intermediul confruntării directe cu propriile consecințe ale acțiunilor noastre. De exemplu, dacă din lăcomie profiți de cei din jurul tău și în loc să înțelegi prin iubire că este greșit să faci acest lucru, vei ajunge să trăiești aceeași experiență, adică cei din jurul tău vor profita de tine, fie în viața aceasta, fie într-o viață viitoare.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns