Dacă ești un om empatic, vei înțelege care este misiunea ta în viață


Empaticii ajută, schimbă și înțeleg tot ce alții nu pot face. Acest dar nu le este dat tuturor.

Empaticii simt în mod constant sentimentele celor din jurul lor. Ei sunt înconjurați de oameni pe care îi iubesc și de care le pasă. Ar părea că empaticii nu aparțin comunității. De cele mai multe ori ei se simt deconectați de la realitate.

Empaticii simt durerea celor din jurul lor, ei trăiesc pe propria piele toate
sentimentele care devin durerea lor personală, dar odată cu ea vine și singurătatea. Ei privesc lumea prin ochii altor oameni și prin punctul lor de vedere.
În același timp se simt îndepărtați de oameni, de parcă ar trăi în altă lume. Empaticii cred că sunt principalii naratori ai tuturor lucrurilor care se întâmplă în această lume, cred că știu totul, dar nu reușesc să stabilească o legătură cu oamenii și nici să fie înțeleși de oameni.

Empaticii poartă rănile tuturor

Astfel ei riscă să fie singuri, pentru că nu vor să deranjeze. Ei simt toată energia, toate emoțiile oamenilor și le absorb ca pe un burete.

Se umplu de dor, de tristețe, de dragoste și filtrează totul cu ajutorul propriilor trăiri și emoții. Se cunosc prea bine și își dau prea bine seama că nu se potrivesc cu mediul din jurul lor.

Empaticii sunt persoane foarte puternice și tot ei sunt cei care poartă toate poverile lumii noastre. Ei sunt cei care simt oamenii și îi înțeleg. Cu ajutorul înțelepciunii pe care o posedă, empaticii pot oferi ajutor și sprijin celor care au nevoie.

Dar pentru a oferi acest ajutor, ei tot au nevoie să își refacă energia. De multe ori ei simt că niciodată nu au aparținut vreunui loc anume sau unor persoane anume, dar nu asta este misiunea lor.

Misiunea lor este să ajute, să schimbe, să înțeleagă ceea ce alții nu pot. Pentru că inima și sufletul lor sunt atât de mari, încât încape lumea întreagă.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts