Dacă vrei să ai o soartă frumoasă, niciodată să nu spui aceste expresii


Universul oferă fiecărei persoane posibilitatea de a fi fericit. Doar că foarte mulți fac totul ca să nu experimenteze fericirea. Le este frică, nu încearcă să o vadă și să o cunoască, nu cred în fericire și nici în propriile forțe.

Cel mai mare distrugător al fericirii este închiderea față de tot ce este nou. Când persoana locuiește în propria sa bulă de confort și nici nu vrea să cunoască altceva. Când persoana visează să fie fericită, vorbește despre fericire, dar mintea sa încă mai este prezentă în vechile probleme, gânduri și experiențe. Iar fericirea se înspăimântă de nesinceritatea unei persoane. Pe lângă acest distrugător al fericirii, există și anumite fraze care ucid fericirea.

Gândurile tale formează conștiința și atitudinea față de lume. Prin gândurile pe care le ai, creezi lumea în care trăiești. Dar ceea ce spui, aude întregul Univers. Dacă vei repeta anumite fraze foarte des, cu siguranță Universul te va auzi și va face așa cum ceri:

„Niciodată nu voi face acest lucru”

Universului chiar nu-i place această frază. Spunând aceste cuvinte cu voce tare, automat ești în poziția celui mai suprem creator care are autoritatea să controleze destine și vieți. Pentru ca Universul să-ți dea o lecție, te va arunca anume în astfel de situații de care tu fugi atunci când zici: „Eu niciodată nu voi…”. În acest mod, îți vei da seama că nu trebuie să judeci pe nimeni. Nu este bine să condamni pe cineva. Nu ai voie să decizi cum e mai bine pentru cineva. De aceea, ai grijă ce rostești.

„Este problema ta”

Fără îndoială, Universul și de această dată îți va trimite o lecție, mai ales dacă ai vorbit despre soarta cuiva pe care nici nu-l cunoști. Nu știi toate nuanțele și nici dificultățile prin care a trecut acea persoană. Poate pentru cineva este o traumă și se pierde în suferință, iar ție nici nu-ți pasă.
Asigură-te că vorbești strict la subiect, strict despre situație. Oferi ajutor dacă este posibil. Aici merge vorba și despre invidia pe care s-ar putea să o ai față de persoanele despre care nu cunoști nimic, mai ales dacă începi să numeri banii străini sau bogăția cuiva. Nu toată lumea poate trăi în bogăție, fără să-și piardă mințile.

„Nu pot”

Este expresia care ucide toate rezultatele posibile. Universul cunoaște calmul și smerenia ta, de aceea îți va oferi ceea ce ai cerut. Atunci, de ce fugi de ceea ce ți se oferă, spunând că nu poți, nu crezi că vei putea face față, fără măcar să încerci să vezi ce-ți reușește. Ți s-a oferit, primește.

„Nu știu”

Mai ales atunci când vorbești cu cineva, îți expui planurile tale, îi ceri sfaturile, iar persoana îți răspunde doar cu: „Nu știu…”. Dar cine știe? Pe cine ar trebui să întrebi? Universului nu-i place astfel de dorințe, el are nevoie de detalii. Dacă ești o persoană care știe ce vrea, care merge doar înainte cu încredere, Universul îți va respecta alegerile și te va ajuta.
Anume prin situațiile neplăcute la care nici nu te aștepți, personalitatea ta devine mai puternică. Toate evenimentele neprevăzute care au căzut peste tine la un moment dat au fost rezultatul acestor fraze pe care le-ai rostit poate fără să te gândești prea mult. Atunci când ești întrebat în mod specific la ce visezi, ce-ți dorești, unde ai vrea să mergi la muncă, cu cine ai vrea să fii, trebuie să răspunzi clar.

Nu trebuie să-ți fie frică să-ți exprimi dorințele și intențiile. Așa nu vei avea niciodată noroc. Niciodată nu vei reuși în viață dacă nu vei ști ce vrei de la viață. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile decizii, pentru tine. Fii propriul regizor al vieții tale.

Sursa:devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts