Daca vrei sa nu mai mananci carne, uite cateva idei cu ce o poti inlocui


Nu mai vrei sa consumi carne o perioada? Iata cele mai bune lucruri cu care o poti inlocui!

In ultima perioada, sunt tot mai multe persoanele care prefera sa nu mai manance carne. Chiar daca decizia este una provizorie sau de lunga durata, exista o multime de alte alimente bogate in proteine, care se recomanda sa fie consumate.

Lintea, un produs excelent

Un amestec din soia boabe recomandat de nutritionisti celor care vor sa stea o perioada fara sa consume care este tempeh-ul, care trebuie gatit insa cu doar 20 de minute inainte de a-l consuma.

De asemenea, puteti alege tofu din care se pot prepara,cu putina imaginatie, o sumedenie de preparate delicioase. Din cele mai vechi timpuri, bunicii nostri consumau linte pentru o sanatate de fier, scrie fabricatinromania.info.

Incercati o supa de linte si nu va veti mai dori carne. Un gust desavarsit are si quinoa, cu care puteti inlocui nu doar carnea, ci si orezul, iar cand vorbim de o portie de iahnie de fasole, nu exista persoana care sa spuna nu. De la un mic dejun delicious nu va lipsi niciodata un ou, de preferabil fiert, alaturi de o portie de branza de vaci proaspata, care poate fi consumata cu legume.


About the author

Maya O.

View all posts