aspirina conservant

De ce este ASPIRINA cel mai bun conservant pentru murături!


Dacă până acum aspirina o foloseați doar atunci când răceala vă dădea târcoale, a venit momentul să știți că această are mult mai multe întrebuințări. Iată la ce o puteți folosi, cu eficiență 100%.

Scoate petele de ouă

V-ați pătat hainele cu gălbenuș de ou crud și nu știți ce soluție să folosiți pentru a scăpa urgent de această problemă? Apelați urgent la ajutorul aspirinei. Nu trebuie decăt să amestecați o aspirină cu puțină apă caldă și să ștergeți petele cu această soluție. Și tot aspirina este ceac are curăță și petele galbene de transpirație de pe hainele albe. În acest caz, pisați bine două pastile de aspirină și amestecați cu apă caldă, apoi ștergeți bine petele de transpirație. Înainte de a spăla haina, lăsați zonele pătate să se înmoaie bine în soluția de aspirină.

Cel mai bun ajutor împotriva bătăturilor

Dacă bătăturile nu vă dau pace, aspirina este ajutorul prețios. Dizolvați câteva comprimate într-o cantitate mică de apă caldă și adăugați puțin suc de lămâie până obțineți o pasta moale. Aceasta se întinde pe bătături și se învelește apoi piciorul într-un prosop cald, apoi într-o pungă. Se lasă să acționeze o oră, apoi bătăturile se înlătură.

Cel mai bun conservant…

Nu în ultimul rând, aspirina este considerată cel mai bun conservant pentru murături. Adaugați o aspirină la fiecare doi litri de saramură pentru murături. Aceasta împiedică fermentarea legumelor puse la borcane. Este mai eficientă decât orice alt conservant pe care îl găsiți în comerț…

Felicia Iederă


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *