Vorbeste cu cainele

De ce este bine să vorbești cu animalele de companie… Acest obicei te poate face mai inteligent!


Multora dintre noi ni se întâmplă ca atunci când ajungem acasă și suntem întâmpinați de prietenii noștri necuvântători să vorbim cu ei, să le spunem secretele și să așteptăm iubirea lor necondiționată.

Nu e absolut nimic greșit în acest lucru ba, din contră, specialiștii spun că vom deveni mai inteligenți.

Între om și animale se creează o legătură extrem de puternică

Oamenii de știință spun că între animal și stăpânul său se creează în timp o legătură atât de puternică, că nu poate fi desfăcută de nimeni.

Mai nou, un studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Chicago a arătat faptul că cei care își tratează animalele de companie ca făcând parte din familie, devin, la rândul lor, mult mai inteligenți și mai empatici.

Odată ce veți începe să vă tratați patrupezii ca pe cei mai buni prieteni și veți comunica cu aceștia, ei vor ajunge să vă înțeleagă extrem de bine. specialiștii spun că dintre toate animalele, pisicile și câinii sunt în stare să înțeleagă extrem de bine emoțiile și sentimentele pe care un om le transmite atunci când vorbește.

Cu cât suntem mai apropiați de animale, cu atât acestea se vor simți mai în siguranță și vă vor oferi dragostea și încrederea lor.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts