femeile încăpățânate

De ce femeile încăpățânate sunt cele mai apreciate!


Faceți parte din categoria femeilor docile, care ar face orice ca să-ți păstreze o relație? Și totuși, v-ați trezit într-o bună zi singură? V-ați întrebat de ce? Răspunsul e unul singur: pentru că bărbații preferă femeile încăpățânate.

Iată mai jos și motivele…

Au un caracter puternic

Sigur că nu e ușor să fii îndrăgostit de o femeie încăpățânată, dar totuși bărbații o fac frecvent. Și știți de ce? Pentru că acestea au un caracter puternic și sunt întotdeauna fidele.

Mai mult, o femeie care este încăpățânată știe ce își dorește cu adevărat și va putea face și sacrificii pentru cei dragi. O astfel de femeie, chiar dacă nu pare, este o ființă emoțională, ba chiar extrem de emoțională și întotdeauna un bărbat se va simți viu lângă ea.

Te învață să iubești cu adevărat…

Dacă v-ați îndrăgostit de o femeie încăpățânată, bine ați făcut, pentru că aceasta vă va face să fiți mai bun și vă va învăța cum să iubiți cu adevărat. Și asta pentru că ea însăși a avut o viață extrem de grea.

Și, în plus de asta, față de această femeie niciodată nu vă veți simți intimidat, dar nici nu o veți putea manipula. Pentru că este posesoarea unei forțe care vă va face să mergeți înainte. Iar dacă nu va fi de acord cu dumneavoastră, nu va avea nici un fel de reținere să o spună în față.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns