porți încălțămintea altcuiva

De ce NU este bine să porți încălțămintea altcuiva!


Încă din Antichitate, oamenii știau că lucrurile personale sunt conectate la nivel energetic. Tocmai de aceea trebuie să aveți mare grijă atunci când împrumutați haine, iar cel mai bine ar fi să nu o faceți. De asemenea, trebuie să știți dacă lucrurile de care nu mai aveți nevoie le puteți dărui altora.

Riscați să fiți influențați negativ dacă purtați încălțămintea altei persoane

Specialiștii susțin că prin picioarele umane trece cel mai abundent flux de energie, iar atunci când cineva se încalță cu pantofii dumneavoastră, e clar că modifică informația stocată.

Cu alte cuvinte, dacă veți purta încălțămintea altcuiva, riscați să fiți influențați negativ. Potrivit superstiției, dacă veți dărui ruscacuri, portomoneuri sau genți, situația dumneavoastră financiară va fi influențată negativ.

De asemenea, simboluri ale familiei sunt considerate cuvertura, lenjeria de pat și saltelele. În cazul în care vă gândiți să dăruiți oglinzi de perete sau de buzunar, veți risca să nu mai fiți atractivi în fața altora.

Dacă totuși, v-ați decis să vă aruncați haine care nu vă mai sunt de folos, se spune că e bine să le tăiați în bucăți mici, pentru a nu putea fi îmbrăcate de nimeni. Tot tradiția spune că dacă vă veți cheltui ultimii bani pentru a vă cumpăra încălțăminte, veți avea mari probleme cu banii.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns