De ce un bărbat întâi pleacă, apoi din nou vrea să se întoarcă la tine


Femeile, de cele mai multe ori, nu înțeleg de ce un bărbat pleacă, apoi cere să se întoarcă. De fapt, este foarte simplu: acest bărbat s-a simțit foarte confortabil într-o relație.

I-a plăcut cum a fost iubit, cum ei i-a plăcut de el, că în viața lui a existat cineva care l-a iubit sincer. Prin urmare, faptul că că bărbatul se întoarce nu înseamnă că s-a răzgândit și că și-a dat seama cât de mult o iubește pe acea femeie.

Dacă un bărbat, pentru a înțelege dacă te iubește, are nevoie să te părăsească, gândește-te dacă chiar ai nevoie de un asemenea bărbat. Este nehotărât și inconștient de ceea ce simte.

Bărbații care iubesc cu adevărat, pur și simplu nu pleacă niciodată. Poate că acest bărbat te-a plăcut, dar încă nu era pregătit pentru ceea ce tu îți doreai atât de mult și erai pregătită. Pur și simplu nu era pregătit să-și asume responsabilitatea pentru tine și pentru o nouă familie.

Nu era pregătit să depună eforturi și să caute compromisuri când era cazul. De fapt, acest bărbat nu te iubea suficient sau chiar deloc. Imediat ce ai început să-i vorbești despre viitorul comun, bărbatul drag tocmai a și plecat.
Trece ceva timp și acest bărbat simte că-i este dor de tine.

Chiar își dorește să fiți din nou împreună. Toate acestea se întâmplă pentru că bărbatul nu mai simte presiune asupra lui, nu îi mai ceri să ia anumite decizii, nu ai nevoie de păreri serioase din partea lui și chiar ai reușit tu, femeie, să supravețuiești și să renunți la el.

Ba chiar și să întâlnești pe altcineva… Omul înțelege cât de bine s-a simțit cu tine, dar și cât a pierdut. El vede că tu te simți liberă și că poți fi fericită și cu altcineva, iar acest lucru îl rănește.

El încearcă să te întoarcă pentru a readuce tot confortul pe care îl avea când era cu tine. El vrea ca din nou cineva să-l iubească la fel de mult, cu altruism și nu vrea să mai împartă aceste bucurii cu nimeni altcineva.

Aceasta nu e dragoste.

Dacă iubești, poți oare trăda? Poți oare pleca, fără să privești în urmă? Și apoi să revii ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Pentru că de îndată ce îl vei ierta, acest bărbat te va trăda din nou.
Din momentul când vei începe din nou să faceți planuri de viitor, el va fi cel care va da înapoi. Și trebuie să ieși din acest cerc. Dacă acest bărbat cu adevărat și-a dat seama că te iubește, nu se mai teme de responsabilități, în acest caz poți încerca din nou.

Însă dacă vezi și simți că e la fel cum era, neserios și indiferent, nu ezita să pui capăt acestei relații. Cu siguranță nu vei fi fericită în ea. Mergi mai departe, către cineva care nu te va abandona ca pe un lucru vechi. Meriți o relație în care bărbatul din viața ta să-ți ofere stabilitate și siguranță.

Sursa: devorbacutine.eu


About the author

Maya O.

View all posts