Ce apreciaza barbatii

Doamnelor, iată ce calități apreciază bărbații la dumneavoastră


Orice femeie își dorește să fie iubită, dar mai ales apreciată de cel pe care-l consideră bărbatul vieții, dar puține sunt cele care știu cu adevărat ce să facă pentru ca un bărbat să nu mai plece niciodată de lângă ele. Cu siguranță, sfaturile de acum vă vor fi de un real ajutor.

Fiți un bun ascultător

Sunteți puțin mai plinuță, sau din contră, faceți parte din categoria femeilor slabe? Niciodată o doamnă sau domnișoară nu va fi mulțumită de felul în care arată. O greșeală, spun specialiștii, pentru că atunci când o femeie se simte bine în pielea ei, va fi admirată și de ceilalți.

De asemenea, o femeie trebuie să știe să asculte. E foarte adevărat că e nevoie de extrem de multă răbdare pentru asta, însă ar fi să vă gândiți că cel mai important e rezultatul final.

Vă place să fiți tratată ca o prințesă?

Atunci a venit momentul să vă bucurați de orice cadou vi-l face jumătatea și să nu emiteți de la bun început pretenții mari. S-ar putea să pierdeți și nu asta vă doriți. Aveți nevoie de ajutor? Atunci faceți bine și cereți.

Nici un bărbat adevărat nu va lăsa o femeie să se descurce de una singură. Nu în ultimul rând, ar trebui să știți că bărbaților le plac femeile glumețe, cu simțul umorului și întotdeauna vor fugi de cele morocănoase care îi cicălesc. Fiți dulce cu bărbații, doamnelor și îi veți cuceri pentru totdeauna.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts