Gândești ca un bărbat

Doamnelor, vreți să vă meargă bine în viață? Gândiți ca un bărbat!


De ce să vă plângeți că nimic nu e în regulă în viața dumneavoastră? De ce să fiți mereu nefericite? Doamnelor, a venit momentul să schimbăm totul în favoarea noastră și să începem să gândim ca un bărbat. Bineînțeles, comportându-ne ca niște femei adevărate. Iată ce trebuie să faceți.

Nu vă fie teamă că veți pierde partenerul

Cum scăpați de teama că vă veți pierde jumătatea? Confruntându-l! pur și simplu, încetați să mai aveți în suflet această frică. Până la urmă, ce ne e scris asta se va întâmpla, indiferent ce veți încerca să faceți. În altă ordine de idei, cine vă iubește, nu va pleca niciodată. Vă doriți să vi se spună mereu cuvinte frumoase? Dar oare ce ar fi dacă ați înceta și dumneavoastră să le mai faceți domnilor atâtea complimente? Așteptați să vină de la ei anumite lucruri, apoi oferiți.

Lăsați-l să vă trateze ca o regină

O femeie are nevoie să fie tratată ca o adevărată regină, așa că dacă partenerul uită să vă deschidă portiera mașinii, să vă ofere mâna când coborâți din autobuz, poate că e momentul să vă gândiți dacă e ceea ce vă doriți cu adevărat în viață. Nu uitați! Pentru a avea tot ce vă doriți, uneori e nevoie să vă temperați trăirile și sentimentele. S-ar putea ca, procedând așa, să aveți parte de surprize care de care mai plăcute!

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns