Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor


Draga Olteanu Matei a lăsat o mare durere în sufletele românilor care au iubit-o pentru toate cele pe care ni le-a oferit de-alungul cariei sale de actriță. A fost mereu modestă și mereu considera că primește prea mult de la publicul său. O năpădeau emoțiile de fiecare dată când era aplaudată și elogiată de public. O actriță care a prețuit publicul său și care a lăsat o scrisoare românilor despre care știa că au iubit-o și apreciat-o.

Scrisoarea lăsată de Draga Olteanu Matei Românilor

„Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost coplesită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt, scrie huff.ro.

Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme.

Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie.

Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire.

Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși, și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit.

A voastră,

Draga Olteanu matei”


About the author

Maya O.

View all posts